Ava Max - Rumors


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Heaven & HellAtlantic
075678647277
Album
CD
18/09/2020

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021623
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020644
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.46Ava Max - Rumors (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Simple ist das bestimmt, aber auch effektiv!
Ava macht hier ziemlich viel richtig und singt sich auch mit "Rumours" in mein Pop-Herz!

Eines der Highlights und könnte auch als Single funktionieren 5*+

gherkin
***
Ava Max met één van haar nog niet zo onaangenaam klinkende nummertjes.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?