Ava Max - On Somebody

Cover Ava Max - On Somebody
Digital
Warner 075679830265

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Jason Evigan
Lisa Scinta
Nate Cyphert
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

30/12/2019
Digital Warner 075679830265 (Warner) / EAN 0075679830265
Toon detailsAlles beluisteren
1.On Somebody
  3:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04On SomebodyWarner
075679830265
Single
Digital
30/12/2019

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021623
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020644
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75Ava Max - On Somebody (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Ook dit nummertje van de dame achter Sweet But Psycho klinkt op zich niet verkeerd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?