Ava Max - Naked

Cover Ava Max - Naked
Cover

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42Heaven & HellAtlantic
075678647277
Album
CD
18/09/2020

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020639
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.18Ava Max - Naked (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Eine tolle Nummer welche Ava uns hier bietet, bringt etwas Abwechslung in ihre eigentlich "in your face" Tracks.

gherkin
****
Ook dit is in mijn ogen nog wel aangename muziek van deze Ava Max.

Kaahu Leef
*****
I really like this!!!! This would have been huge.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?