Ava Max - My Head & My Heart

Cover Ava Max - My Head & My Heart
Digital
Atlantic -
Cover Ava Max - My Head & My Heart
Cover
Cover Ava Max - My Head & My Heart
Digital
Atlantic 075679794383
Cover Ava Max - My Head & My Heart
Digital
Atlantic 075679791801
Cover Ava Max - My Head & My Heart
Digital
Atlantic 075679791474
Cover Ava Max - My Head & My Heart
Digital
Atlantic 075679789891

Charts

Binnenkomst:20/02/2021 (Positie 97)
Laatste week notering:15/05/2021 (Positie 68)
Piekpositie:31 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:6411 (680 Punten)
Airplay:27/02/2021 / Piek: 45 / Weken: 2
Single Tip:06/02/2021 / Piek: 6 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 27
de  Piek: 22 / Weken: 22
at  Piek: 26 / Weken: 17
fr  Piek: 72 / Weken: 19
nl  Piek: 31 / Weken: 13
be  Piek: 23 / Weken: 10 (V)
  Piek: 9 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 90 / Weken: 1
it  Piek: 54 / Weken: 8
pt  Piek: 139 / Weken: 11
au  Piek: 21 / Weken: 15

Tracks

20/11/2020
Digital Atlantic - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Head & My Heart
  2:55
   
11/12/2020
Digital Atlantic 075679794383 (Warner) / EAN 0075679794383
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Head & My Heart (Jonas Blue Remix)
  2:59
   
28/01/2021
Digital Atlantic 075679791801 (Warner) / EAN 0075679791801
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Head & My Heart (Kastra Remix)
2:58
   
11/02/2021
Digital Atlantic 075679791474 (Warner) / EAN 0075679791474
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Head & My Heart (Acoustic)
3:11
   
04/03/2021
Digital Atlantic 075679789891 (Warner) / EAN 0075679789891
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Head & My Heart (Claptone Remix)
3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55My Head & My HeartAtlantic
-
Single
Digital
20/11/2020
Jonas Blue Remix2:59My Head & My HeartAtlantic
075679794383
Single
Digital
11/12/2020
Kastra Remix2:58My Head & My HeartAtlantic
075679791801
Single
Digital
28/01/2021
Acoustic3:11My Head & My HeartAtlantic
075679791474
Single
Digital
11/02/2021
2:54Bravo Hits 112Sony
19439716972
Compilatie
CD
26/02/2021
»» alles tonen

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021623
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020644
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.06Ava Max - My Head & My Heart (Reviews: 48)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Ihr Album erhält also ein Re-Release..sei es so denn auch hiermit erreicht mit Ava!

Toller Pop Track der Spass macht und vielleicht doch ein kleiner Hit werden könnte?
Das Sample könnte dabei helfen.

gherkin
****
Gewoonweg een tof klinkende bedoeling van deze Ava Max. Dat is op zich wel een voldoende waard.

bluezombie
****
.

irelander
***
It really leans on the interpolation quite a lot, a bit average.

ericwyns
****
Haar nummers zijn misschien niet altijd even hoogstaand, maar klinken toch steeds hitgevoelig. Opgewekte muziek, dat zeker en vast.
4+

kristn_20
****
zalig nummer !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?