Ava Max - Maybe You're The Problem

Cover Ava Max - Maybe You're The Problem
Digital
Atlantic 075679748027
Cover Ava Max - Maybe You're The Problem
Digital
Atlantic 075679739834

Charts

Binnenkomst:21/05/2022 (Positie 90)
Laatste week notering:02/07/2022 (Positie 79)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:18521 (145 Punten)
Airplay:07/05/2022 / Piek: 13 / Weken: 9
Single Tip:07/05/2022 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 99 / Weken: 1
nl  Piek: 76 / Weken: 7
be  Piek: 27 / Weken: 7 (V)
se  Piek: 55 / Weken: 1
no  Piek: 34 / Weken: 1

Tracks

28/04/2022
Digital Atlantic 075679748027 (Warner) / EAN 0075679748027
Toon detailsAlles beluisteren
1.Maybe You're The Problem
  3:10
   
17/06/2022
Digital Atlantic 075679739834 (Warner) / EAN 0075679739834
Toon detailsAlles beluisteren
1.Maybe You're The Problem (MOTi Remix)
2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Maybe You're The ProblemAtlantic
075679748027
Single
Digital
28/04/2022
MOTi Remix2:45Maybe You're The ProblemAtlantic
075679739834
Single
Digital
17/06/2022
3:09MegaHits - Sommer 2022Warner
5054197-1319-1-2
Compilatie
CD
24/06/2022

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021629
The Motto (TiŽsto & Ava Max)13/11/2021534
Maybe You're The Problem21/05/2022767
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89Ava Max - Maybe You're The Problem (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Der nächste tolle Titel der Queen of generic Dance-Pop! Etwas hiervon und etwas davon...schon steht die neue Single!

Mir gefällt es wie so oft sehr gut. Mal schauen wie lange der Rausch anhält.

gherkin
****
Ava Max is nog aan het scoren met Tiësto en The Motto en daar is alweer een nieuw nummertje. En daar heb ik geen problemen mee.

Gunther1983
****
Ava Max heeft een nieuw nummer uit en ik heb er geen problemen mee, meer zelfs dat ik ze veel sterren ga geven hiervoor

chartwatchNL
****
Glad geproduceerd popnummer van Ava Max zoals we dat van haar gewend zijn.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?