Ava Max - EveryTime I Cry

Cover Ava Max - EveryTime I Cry
Digital
Atlantic 075679782335
Cover Ava Max - EveryTime I Cry
Digital
Atlantic 075679775702
Cover Ava Max - EveryTime I Cry
Digital
Atlantic 075679775153
Cover Ava Max - EveryTime I Cry
Digital
Atlantic 075679774347

Charts

Binnenkomst:10/07/2021 (Positie 92)
Laatste week notering:04/09/2021 (Positie 98)
Piekpositie:62 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:16446 (198 Punten)
Airplay:19/06/2021 / Piek: 17 / Weken: 14
Single Tip:19/06/2021 / Piek: 2 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 97 / Weken: 2
de  Piek: 58 / Weken: 11
fr  Piek: 107 / Weken: 13
nl  Piek: 62 / Weken: 9
be  Piek: 9 / Weken: 15 (W)
se  Piek: 55 / Weken: 2
no  Piek: 39 / Weken: 1

Tracks

08/06/2021
Digital Atlantic 075679782335 (Warner) / EAN 0075679782335
Toon detailsAlles beluisteren
1.EveryTime I Cry
  2:57
   
06/07/2021
Digital Atlantic 075679775153 (Warner) / EAN 0075679775153
Toon detailsAlles beluisteren
1.EveryTime I Cry (Pink Panda Remix)
2:27
   
16/07/2021
Digital Atlantic 075679775702 (Warner) / EAN 0075679775702
Toon detailsAlles beluisteren
1.EveryTime I Cry (R3HAB Remix)
3:11
   
30/07/2021
Digital Atlantic 075679774347 (Warner) / EAN 0075679774347
Toon detailsAlles beluisteren
1.EveryTime I Cry (Sigala Remix)
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57EveryTime I CryAtlantic
075679782335
Single
Digital
08/06/2021
Pink Panda Remix2:27EveryTime I CryAtlantic
075679775153
Single
Digital
06/07/2021
R3HAB Remix3:11EveryTime I CryAtlantic
075679775702
Single
Digital
16/07/2021
2:57Bravo Hits 114Warner
5054197-1059-2-0
Compilatie
CD
30/07/2021
Sigala Remix3:36EveryTime I CryAtlantic
075679774347
Single
Digital
30/07/2021
»» alles tonen

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021629
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020656
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.23Ava Max - EveryTime I Cry (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Ava Max zorgt ook hier voor een nummer dat ik nog wel in orde zou noemen. En een viertal sterren durf te geven.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?