Ava Max - Christmas Without You

Cover Ava Max - Christmas Without You
Digital
Atlantic / Artist Partner 075679799036

Charts

Binnenkomst:26/12/2020 (Positie 99)
Laatste week notering:02/01/2021 (Positie 69)
Piekpositie:69 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:23433 (34 Punten)
Airplay:19/12/2020 / Piek: 24 / Weken: 2
Single Tip:12/12/2020 / Piek: 5 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 66 / Weken: 4
de  Piek: 28 / Weken: 4
at  Piek: 42 / Weken: 3
nl  Piek: 69 / Weken: 2
be  Piek: 42 / Weken: 1 (V)
  Tip (W)

Tracks

15/10/2020
Digital Atlantic / Artist Partner 075679799036 (Warner) / EAN 0075679799036
Toon detailsAlles beluisteren
1.Christmas Without You
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Christmas Without YouAtlantic / Artist Partner
075679799036
Single
Digital
15/10/2020
2:49100 Greatest Christmas Songs EverRhino
0190296783579
Compilatie
Digital
11/12/2020

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021623
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020644
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81Ava Max - Christmas Without You (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?