Ava Max - Belladonna

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Henry Walter
Elof Loelv
Amanda Ava Koci
Producer:Cirkut
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Heaven & HellAtlantic
075678647277
Album
CD
18/09/2020

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020639
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31Ava Max - Belladonna (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Beginnt unglaublich Stark, (erinnert mich wieder an Kim Petras) verliert sich aber spätestens beim etwas flachen Refrain.
Hätte das Highlight werden können, aber irgendwie ist mir das etwas zu forciert und unnötig in die Länge gezogen!
Das tolle Outro hätte sie anders einbauen können um der Nummer im der Mitte etwas Pepp zu geben!

Trotz meiner Kritik eine gute Pop Nummer! 5*-
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?