Audioslave - The Last Remaining Light

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Chris Cornell
Audioslave
Producer:Rick Rubin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:17AudioslaveEpic
510130 2
Album
CD
19/11/2002
5:17AudioslaveEpic
5101301000
Album
LP
19/11/2002

Audioslave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be Yourself04/06/2005913
Doesn't Remind Me05/11/2005923
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Audioslave30/11/20023038
Out Of Exile28/05/20051013
Revelations09/09/2006217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.09 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
*****
like this one as well!

BeansterBarnes
***
Really couldn't get into this snore fest until it was too late.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?