Audioslave - Heaven's Dead

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Chris Cornell
Producer:Rick Rubin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:36Out Of ExileInterscope / Epic
0602498815632
Album
CD
22/05/2005

Audioslave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be Yourself04/06/2005913
Doesn't Remind Me05/11/2005923
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Audioslave30/11/20023038
Out Of Exile28/05/20051013
Revelations09/09/2006217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
****
interesting track - one of my faves from this album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?