Audioslave - Be Yourself

Cover Audioslave - Be Yourself
Cover
Cover Audioslave - Be Yourself
7" Picture Single
Interscope / Epic
988259 8
Cover Audioslave - Be Yourself
7" Picture Single
Interscope / Epic
988259 8
Rückseite

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Chris Cornell
Audioslave
Producer:Rick Rubin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/06/2005 (Positie 91)
Laatste week notering:18/06/2005 (Positie 94)
Piekpositie:91 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:22841 (27 Punten)
In de landen:
de  Piek: 87 / Weken: 2
at  Piek: 73 / Weken: 1
fr  Piek: 74 / Weken: 6
nl  Piek: 91 / Weken: 3
se  Piek: 48 / Weken: 4
it  Piek: 40 / Weken: 2
au  Piek: 34 / Weken: 2
nz  Piek: 38 / Weken: 3

Tracks

02/02/2005
7" Picture Single Interscope / Epic 988259 8 (Sony) [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Be Yourself
  4:38
2.Super Stupid
3:24
   
02/02/2005
CD-Single Interscope / Epic 9882502 (Sony) [au] / EAN 0602498825020
Toon detailsAlles beluisteren
1.Be Yourself
  4:38
2.Like A Stone (Live)
4:22
3.Show Me How To Live (T Ray Remix)
4:47
Extras:
Be Yourself (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:38Be YourselfInterscope / Epic
988259 8
Single
7" Picture Single
02/02/2005
4:38Be YourselfInterscope / Epic
9882502
Single
CD-Single
02/02/2005
4:39Out Of ExileInterscope / Epic
0602498815632
Album
CD
22/05/2005
Live4:50Live In CubaInterscope
0602498862940
Album
CD
04/11/2005
4:40Essential BandsUniversal
9842635
Compilatie
CD
28/08/2006
»» alles tonen

Audioslave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be Yourself04/06/2005913
Doesn't Remind Me05/11/2005923
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Audioslave30/11/20023038
Out Of Exile28/05/20051013
Revelations09/09/2006217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
******
Brilliant track and one of the best from 2005!

V1AHHHH
******
Brilliant!
WWE Wrestlemania 26 theme song
Entrance theme for Former WWE Diva Ashley

alleyt1989
****
this is a pretty good track - brings back heaps of good memories.

bluezombie
****
Cool song.

Hijinx
******
Brilliant!

irelander
****
Cool.

LIFTER500
****
Good track. I thought I heard it somewhere before V1AHHHH.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?