Arcade Fire - WE

Cover Arcade Fire - WE
Digital
Columbia / Arcade Fire 886449956630

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/05/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 1)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12089 (100 Punten)
Vinyl 33:14/05/2022 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 1
de  Piek: 5 / Weken: 1
nl  Piek: 1 / Weken: 1
be  Piek: 4 / Weken: 1 (V)
  Piek: 4 / Weken: 1 (W)

Tracks

06/05/2022
Digital Columbia / Arcade Fire 886449956630 (Sony) / EAN 0886449956630
Toon detailsAlles beluisteren
1.Age Of Anxiety I
  5:27
2.Age Of Anxiety II (Rabbit Hole)
  6:41
3.Prelude
  0:30
4.End Of The Empire I-III
  5:23
5.End Of The Empire IV (Sagittarius A*)
  3:54
6.The Lightning I
  3:01
7.The Lightning II
  2:34
8.Unconditional I (Lookout Kid)
  4:33
9.Arcade Fire feat. Peter Gabriel - Unconditional II (Race And Religion)
  4:20
10.WE
  3:51
   
06/05/2022
CD Columbia 19439971222 (Sony) / EAN 0194399712221
Toon detailsAlles beluisteren
1.Age Of Anxiety I
  5:27
2.Age Of Anxiety II (Rabbit Hole)
  7:05
3.End Of The Empire I-IV
9:18
4.The Lightning I, II
5:36
5.Unconditional I (Lookout Kid)
  4:34
6.Arcade Fire feat. Peter Gabriel - Unconditional II (Race And Religion)
  4:21
7.WE
  3:52
   
06/05/2022
LP Columbia 19439971221 (Sony) / EAN 0194399712214
Toon detailsAlles beluisteren
   

Arcade Fire   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Used To Wait09/10/2010951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Funeral26/02/2005428
Neon Bible10/03/20071311
The Suburbs07/08/2010428
Reflektor02/11/2013619
Everything Now05/08/2017210
WE14/05/202211
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Reflektor Tapes [DVD]04/02/2017414
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33Arcade Fire - WE (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Topgroep Arcade Fire verwent ons nog eens met een bijzonder sterk nieuw album. Dan denk ik wel dat ze daar toch veel sterren voor verdienen.

Rootje
*****
Prachtig album van de Canadese band rond het echtpaar en multi-instrumentalisten Win Butler/Régine Chassagne. Laat vele festivals ze maar weer boeken.

Effluvium1
*****
Aus-Charts rating: [8.9/10]
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?