Aphrodite's Child - Such A Funny Night

Cover Aphrodite's Child - Such A Funny Night
7" Single
Mercury 6033 007
Cover Aphrodite's Child - Such A Funny Night
7" Single
Mercury 6033 006 (nl)
Cover Aphrodite's Child - Such A Funny Night
7" Single
Mercury 6033 006 (nl)7" Single
Mercury 6033 006 (nl)

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Richard Adams
Evangelos Papathanassiou
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/09/1971 (Positie 25)
Laatste week notering:23/10/1971 (Positie 21)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8886 (509 Punten)
Single Tip:04/09/1971 / Piek: 3 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 6

Tracks

1970
7" Single Mercury 6033 007
Toon detailsAlles beluisteren
1.Such A Funny Night
  3:26
2.Annabella
  3:43
   
08/1971
7" Single Mercury 6033 006 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Such A Funny Night
  3:33
2.Don't Try To Catch A River
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Such A Funny NightMercury
6033 007
Single
7" Single
1970
3:13It's Five O'ClockMercury
138.351 MCY
Album
LP
1970
3:33Such A Funny NightMercury
6033 006
Single
7" Single
08/1971
4:31Alweer alle 13 goed! (Alle 13 goed! 2)Philips
6436 004
Compilatie
LP
1971
3:33Maggie May & Other World HitsPhilips
6300 044
Compilatie
LP
1971
»» alles tonen

Aphrodite's Child   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rain And Tears24/08/1968210
I Want To Live21/06/1969112
Marie Jolie27/12/196977
It's Five O'Clock14/03/1970115
Spring, Summer, Winter & Fall22/08/1970126
Such A Funny Night18/09/1971106
Break09/12/1972243
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1Aphrodite's Child - Such A Funny Night (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/04/2008 12:30
Snormobiel Beusichem
****
▓ Vrolijke plaat uit begin september 1971 (Holland) van "Demis Roussos, Vangelis Papathanasiou en Lucas Sideras" in die tijd beter bekend als "Aphrodite's Child" !!! Na deze plaat zou er nog één Top 40 plaatje volgen ("Break") voordat de formatie werd opgeheven !!! (NL Top 40: 7 wk / # 9) ☺!!!

Percussionata
****
7 weken Top 40 #9 / 151 punten

Laatst gewijzigd: 09/02/2012 01:23

Bearcat
*****
Prima single van dit trio

bumperke
****
Leuke hit
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?