Antoon & Bilal Wahib - Centraal Station

Cover Antoon & Bilal Wahib - Centraal Station
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521068646 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/06/2022 (Positie 12)
Laatste week notering:02/07/2022 (Positie 15)
Piekpositie:12 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:14614 (264 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:21OliviaDreamteam / Cloud 9
8718521068646
Single
Digital
10/06/2022

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Mañana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022812
Solo (Zoë Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/202268
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/202227
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/2022123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021631
 

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211853
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021522
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021131
Hallo05/03/2022118
Hotelschool12/03/2022217
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022517
Olivia11/06/202214
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/2022123
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021759
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?