Antoon & Big2 - Disco duivel

Cover Antoon & Big2 - Disco duivel
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521061036

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Twan van Steenhoven
Tijn Verkerk
Producer:Antoon [NL]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:19/03/2022 / Piek: 2 / Weken: 13
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

13/11/2020
Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521061036 / EAN 8718521061036
Toon detailsAlles beluisteren
1.Disco duivel
  2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Disco duivelDreamteam / Cloud 9
8718521061036
Single
Digital
13/11/2020

Big2   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van staal07/04/2018233
New Life01/05/2021423
 

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021522
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021153
Hallo05/03/2022140
Hotelschool12/03/2022238
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Olivia11/06/2022125
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Soms (Josylvio feat. Antoon)10/09/2022217
Klop klop15/10/202288
Meteoriet (Antoon & Dopebwoy)22/10/2022147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021769
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Antoon & Big2 - Disco duivel (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Geen onaardig rap / dans plaatje uit half november 2020 !!! Deden in de lente van 2022 tevergeefs opnieuw een poging om in de Nederlandse hitlijsten te geraken !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 17) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?