Antoon - Olivia

Cover Antoon - Olivia
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521067717 (nl)
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521068646 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/06/2022 (Positie 5)
Laatste week notering:26/11/2022 (Positie 97)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1140 (1684 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 25

Tracks

02/06/2022
Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521067717 [nl] / EAN 8718521067717
Toon detailsAlles beluisteren
1.Olivia
  2:27
   
10/06/2022
Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521068646 [nl] / EAN 8718521068646
Toon detailsAlles beluisteren
1.Olivia
  2:27
2.Antoon & Bilal Wahib - Centraal Station
  2:21
3.Antoon & Josylvio - Remedy
  2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:27OliviaDreamteam / Cloud 9
8718521067717
Single
Digital
02/06/2022
2:27OliviaDreamteam / Cloud 9
8718521068646
Single
Digital
10/06/2022
2:24Het beste uit de Top 40 - 2022 #2Cloud 9
CLDM2022014
Compilatie
CD
09/09/2022
2:27De grootste hits van 2022Cloud 9
CLDM2022006
Compilatie
CD
21/10/2022
2:27EngelDreamteam / Cloud 9
8718521071134
Album
Digital
21/04/2023

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021527
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021195
Hallo05/03/2022147
Hotelschool12/03/2022247
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Olivia11/06/2022125
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Soms (Josylvio feat. Antoon)10/09/2022217
Klop klop15/10/2022819
Meteoriet (Antoon & Dopebwoy)22/10/20221430
Roddels (Antoon & Frenna)01/04/2023324
Sliden (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023925
Bassline (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023744
Blindelings27/01/20241919
Gezichten (Antoon & Kevin)27/04/2024472
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021772
Engel29/04/20232438
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.22Antoon - Olivia (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Top track weer van Antoon! ook dit gaat een dikke hit voor hem opleveren in de hitlijsten de komende tijd.

Bearcat
**
Helaas

Snormobiel Beusichem
****
▒ De 20 jarige Nederlandse rapper en zanger "Valentijn (Antoon) Remmert Verkerk" bracht 03/06/2022 deze nieuwe single "Olivia" uit en daarmee laat de artiest weer een hele nieuwe kant van zichzelf zien !!! Voor het nummer heeft hij een Trap-beat geproduceerd die door de onmiskenbare 'Antoon sound' de potentie heeft een breed publiek aan te spreken !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

AsItWas
*
verschrikkelijk

chartwatchNL
***
Expres een iets ander geluid dan het uptempo pop van de twee eerdere megahits, maar daardoor ook wel een stukje minder. Toch weer een top 10 hit voor deze Hoornse zanger.
Laatst gewijzigd: 25/06/2022 14:19

xl3
*
inderdaad, helaas ... LOL

Patrick3
******
Heel tof nummer

Nikkershaw
***
als ik de lat laag leg valt dit nummer voor een keertje mee, maar wat is dat met overromantiseren van zwart/wit beeld? Dit gastje is geboren in 2002, het lijkt me sterk dat-ie zal snappen dat men in de jaren 70/80 geen zwart wit koos omdat het allemaal zo mooi stond, we kozen voor vier gulden pasfotos zwart wit in plaats van vijf voor kleur om dure gulden te besparen. In de printershops was de kleurencopier altijd vrij omdat je dik moest betalen voor kleur. Als je per ongeluk multlcopy had gedrukt op een kleurencopier, kon je maar het beste heel hard wegrennen want de kosten voor kleur betaalde niemand met plezier.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?