Antoon - Olivia

Cover Antoon - Olivia
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521067717 (nl)
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521068646 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/06/2022 (Positie 5)
Laatste week notering:25/06/2022 (Positie 1)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:13914 (296 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 3

Tracks

02/06/2022
Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521067717 [nl] / EAN 8718521067717
Toon detailsAlles beluisteren
1.Olivia
2:27
   
10/06/2022
Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521068646 [nl] / EAN 8718521068646
Toon detailsAlles beluisteren
1.Olivia
2:27
2.Antoon & Bilal Wahib - Centraal Station
2:21
3.Antoon & Josylvio - Remedy
2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:27OliviaDreamteam / Cloud 9
8718521067717
Single
Digital
02/06/2022
2:27OliviaDreamteam / Cloud 9
8718521068646
Single
Digital
10/06/2022

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211852
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021522
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021130
Hallo05/03/2022117
Hotelschool12/03/2022216
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022516
Olivia11/06/202213
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/2022122
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021758
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17Antoon - Olivia (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Top track weer van Antoon! ook dit gaat een dikke hit voor hem opleveren in de hitlijsten de komende tijd.

Bearcat
**
Helaas

Snormobiel Beusichem
****
▒ De 20 jarige Nederlandse rapper en zanger "Valentijn (Antoon) Remmert Verkerk" bracht 03/06/2022 deze nieuwe single "Olivia" uit en daarmee laat de artiest weer een hele nieuwe kant van zichzelf zien !!! Voor het nummer heeft hij een Trap-beat geproduceerd die door de onmiskenbare 'Antoon sound' de potentie heeft een breed publiek aan te spreken !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

AsItWas
*
verschrikkelijk

chartwatchNL
***
Expres een iets ander geluid dan het uptempo pop van de twee eerdere megahits, maar daardoor ook wel een stukje minder. Toch weer een top 10 hit voor deze Hoornse zanger.
Laatst gewijzigd: 25/06/2022 14:19
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?