Antoon - Klop klop

Cover Antoon - Klop klop
Digital
Dreamteam / Cloud 9 8718521069513 (nl)
Digital EP
Dreamteam / Cloud 9 8718521069698 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/10/2022 (Positie 10)
Laatste week notering:18/02/2023 (Positie 93)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3287 (1055 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 19

Tracks

07/10/2022
Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521069513 [nl] / EAN 8718521069513
Toon detailsAlles beluisteren
1.Klop klop
  2:32
   
14/10/2022
EP - Digital Dreamteam / Cloud 9 8718521069698 [nl] / EAN 8718521069698
Toon detailsAlles beluisteren
1.Klop klop
  2:32
2.Kniel voor de troon
2:35
3.Antoon & Dopebwoy - Meteoriet
  2:47
4.Antoon & Big2 - Bodyguard
2:37
5.Vallen zonder opstaan
2:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32Klop klopDreamteam / Cloud 9
8718521069513
Single
Digital
07/10/2022
2:32Klop klop [EP]Dreamteam / Cloud 9
8718521069698
Single
Digital
14/10/2022
2:32De grootste hits van 2022Cloud 9
CLDM2022006
Compilatie
CD
21/10/2022
2:32Het beste uit de Top 40 - 2022 #3Cloud 9
CLDM2022017
Compilatie
CD
18/11/2022
2:32EngelDreamteam / Cloud 9
8718521071134
Album
Digital
21/04/2023

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021527
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021195
Hallo05/03/2022147
Hotelschool12/03/2022247
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Olivia11/06/2022125
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Soms (Josylvio feat. Antoon)10/09/2022217
Klop klop15/10/2022819
Meteoriet (Antoon & Dopebwoy)22/10/20221430
Roddels (Antoon & Frenna)01/04/2023324
Sliden (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023925
Bassline (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023744
Blindelings27/01/20241918
Gezichten (Antoon & Kevin)27/04/2024472
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021772
Engel29/04/20232437
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Antoon - Klop klop (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
**
Klop Klop. Hier is de vuilnisman. Ik kom vullis ophalen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?