Antoon - Hotelschool

Cover Antoon - Hotelschool
Digital EP
Dreamteam / Cloud 9 8718521067663 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Muziek/Tekst:V. A. R. Verkerk
K. Patrick
P. Sinha
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/03/2022 (Positie 7)
Laatste week notering:26/11/2022 (Positie 76)
Piekpositie:2 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:37
Positie aller tijden:491 (2220 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 37

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:21Hallo [EP]Dreamteam / Cloud 9
8718521067663
Single
Digital
04/03/2022

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021522
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021152
Hallo05/03/2022139
Hotelschool12/03/2022237
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Olivia11/06/2022125
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Soms (Josylvio feat. Antoon)10/09/2022217
Klop klop15/10/202287
Meteoriet (Antoon & Dopebwoy)22/10/2022146
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021769
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86Antoon - Hotelschool (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
***
nummer is supercatchy, maar een andere uitvoerende zonder accent had me beter bekoord

Patrick3
*****
Fijn nummer

wvernooij
******
Top schijf

Mark1984
******
Geweldig

Bearcat
**
Helaas...niet mijn ding

AsItWas
*
verschrikkelijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?