Anthrax - Worship Music

Cover Anthrax - Worship Music
CD
Nuclear Blast NB 2166-2
Cover Anthrax - Worship Music
CD Special Edition
Nuclear Blast 27361 29625

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/09/2011 (Positie 64)
Laatste week notering:24/09/2011 (Positie 92)
Piekpositie:64 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13687 (46 Punten)
Combialbum:17/09/2011 / Piek: 96 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 2
de  Piek: 13 / Weken: 2
at  Piek: 30 / Weken: 2
fr  Piek: 62 / Weken: 2
nl  Piek: 64 / Weken: 2
be  Piek: 65 / Weken: 1 (V)
  Piek: 55 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 2
fi  Piek: 6 / Weken: 5
it  Piek: 37 / Weken: 1
es  Piek: 70 / Weken: 1
au  Piek: 35 / Weken: 1

Tracks

16/09/2011
CD Nuclear Blast 2736121660 / EAN 0727361216603
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/09/2011
LP Nuclear Blast 2736121661 / EAN 0727361216610
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/09/2011
CD Nuclear Blast NB 2166-2 / EAN 0727361216627
Toon detailsAlles beluisteren
1.Worship
  1:40
2.Earth On Hell
  3:10
3.The Devil You Know
  4:46
4.Fight Em 'Til You Can't
  5:48
5.I'm Alive
  5:36
6.Hymn 1
  0:38
7.In The End
  6:48
8.The Giant
  3:47
9.Hymn 2
  0:44
10.Judas Priest
  6:24
11.Crawl
  5:29
12.The Constant
  5:01
13.Revolution Screams
  6:07
   
22/03/2013
Special Edition - CD Nuclear Blast 27361 29625 / EAN 0727361296254
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
Worship Music
1.Worship
  1:40
2.Earth On Hell
  3:10
3.The Devil You Know
  4:46
4.Fight Em 'Til You Can't
  5:48
5.I'm Alive
  5:36
6.Hymn 1
  0:38
7.In The End
  6:48
8.The Giant
  3:47
9.Hymn 2
  0:44
10.Judas Priest
  6:24
11.Crawl
  5:29
12.The Constant
  5:01
13.Revolution Screams
  6:07
14.-
  4:45
CD 2:
Anthems
1.Anthem [Rush]
  4:38
2.TNT [AC/DC]
  3:37
3.Smokin' [Boston]
  4:20
4.Keep On Runnin' [Journey]
  3:42
5.Big Eyes [Cheap Trick]
  3:16
6.Jailbreak [Thin Lizzy]
  4:06
7.Crawl (Album Version)
  5:00
8.Crawl (Remix)
  5:02
   
26/06/2015
LP Nuclear Blast 27361 21664 / EAN 0727361216641
Toon detailsAlles beluisteren
   

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

stevometal
******
Nice return from Anthrax and their best in years.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?