Anthrax - State Of Euphoria

Cover Anthrax - State Of Euphoria
Cover

Album

Jaar:1988
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 1
de  Piek: 15 / Weken: 8
nl  Piek: 57 / Weken: 1
se  Piek: 21 / Weken: 2
no  Piek: 17 / Weken: 1

Tracks

18/09/1988
CD Island 7 91004-2 / EAN 0075679100429
Toon detailsAlles beluisteren
1.Be All, End All
  6:22
2.Out Of Sight, Out Of Mind
  5:13
3.Make Me Laugh
  5:41
4.Antisocial
  4:27
5.Who Cares Wins
  7:35
6.Now It's Dark
  5:34
7.Schism
  5:27
8.Misery Loves Company
  5:40
9.13
  0:49
10.Finale
  5:47
   
03/01/1995
CD Island 842 363-2 / EAN 0042284236324
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/10/2018
LP Universal 060256786331 (UMG) / EAN 0602567863311
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/10/2018
30th Anniversary Edition - CD Island 060256790830 (UMG) / EAN 0602567908302
Toon detailsAlles beluisteren
   

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?