Anthrax - Sound Of White Noise

Cover Anthrax - Sound Of White Noise
Cover

Album

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/05/1993 (Positie 87)
Laatste week notering:03/07/1993 (Positie 74)
Piekpositie:52 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8964 (213 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 40 / Weken: 1
de  Piek: 35 / Weken: 8
nl  Piek: 52 / Weken: 6
se  Piek: 21 / Weken: 3
au  Piek: 30 / Weken: 6
nz  Piek: 46 / Weken: 1

Tracks

25/05/1993
Special Edition - CD Elektra 7559614302 (Warner) [au] / EAN 0007559614302
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Potters Field
5:00
2.Only
  4:55
3.Room For One More
4:54
4.Packaged Rebellion
6:18
5.Hy Pro Glo
4:30
6.Invisible
6:09
7.1000 Points Of Hate
5:00
8.Black Lodge
5:22
9.Sodium Pentathol
4:24
10.Burst
3:35
11.This Is Not An Exit
6:49
CD 2:
Only Single
1.Only (Radio Edit)
  4:13
2.Cowboy Song
5:03
3.Sodium Pentathol
4:24
   

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?