Anthrax - Persistence Of Time

Cover Anthrax - Persistence Of Time
Cover

Album

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/09/1990 (Positie 80)
Laatste week notering:13/10/1990 (Positie 89)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8814 (223 Punten)
In de landen:
de  Piek: 35 / Weken: 9
nl  Piek: 45 / Weken: 6
se  Piek: 46 / Weken: 1
no  Piek: 15 / Weken: 3
au  Piek: 30 / Weken: 4
nz  Piek: 4 / Weken: 4

Tracks

21/08/1990
CD Island 260 929 (BMG) / EAN 4007192609291
Toon detailsAlles beluisteren
1.Time
  6:54
2.Blood
  7:06
3.Keep It In The Family
  7:07
4.In My World
  6:23
5.Gridlock
  5:08
6.Intro To Reality
  3:24
7.Belly Of The Beast
  4:46
8.Got The Time
  2:44
9.H8 Red
  6:02
10.One Man Stands
  5:39
11.Discharge
  5:11
   
03/01/1997
CD Island 846 480-2 (Warner) / EAN 0042284648028
Toon detailsAlles beluisteren
   

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?