Anthrax - Only

Cover Anthrax - Only
Cover

Nummer

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/05/1993 (Positie 49)
Laatste week notering:29/05/1993 (Positie 48)
Piekpositie:48 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:19020 (105 Punten)
Single Tip:08/05/1993 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 48 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:55Sound Of White Noise [Special Edition]Elektra
7559614302
Album
CD
25/05/1993
Radio Edit4:13Sound Of White Noise [Special Edition]Elektra
7559614302
Album
CD
25/05/1993
Live6:46The Big 4 - Live From Sofia, BulgariaMercury
06025 2747778
Album
CD
29/10/2010

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.9 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
sterke metal single van Anthrax, kwam in de Mega Top 50 nog tot nr 48 maar werd door de Top 40 volkomen genegeerd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?