Anthrax - I Am The Law

Cover Anthrax - I Am The Law
Cover
Cover Anthrax - I Am The Law
7" Single
Island 108 879 (de)
Cover Anthrax - I Am The Law
7" Picture Single
Island LAW 1 (uk)

Charts

Binnenkomst:09/05/1987 (Positie 94)
Laatste week notering:16/05/1987 (Positie 93)
Piekpositie:93 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:23689 (15 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 93 / Weken: 2

Tracks

1987
7" Single Island 108 879 [de]
02/1987
7" Picture Single Island LAW 1 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Am The Law
  4:13
2.Bud E. Luv Bomb And Satan's Lounge Band
  2:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
LiveI'm The ManIsland
208 786
Album
12" EP
22/03/1987
5:57Among The LivingMegaforce Worldwide
208 210
Album
LP
1987
4:13I Am The LawIsland
108 879
Single
7" Single
1987
4:13100 Eighties ClassicsUniversal
530.652-0
Compilatie
CD
25/04/2008
5:53Among The Living [Deluxe Edition]Island
B0013348-00
Album
CD
04/12/2009
»» alles tonen

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
*****
Ik heb bij Anthrax het gevoel dat het meestal steviger is dan dit. En dat is dus positief voor deze song, die ik wel erg lekker vind.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Standaard rockplaatje van de Amerikaanse rock formatie uit New York: "Anthrax", uit februari 1987 !!! Voorloper van hun studioalbum: "Among The Living" !!! Voldoende ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?