Anthrax - Attack Of The Killer B's

Cover Anthrax - Attack Of The Killer B's
Cover

Album

Jaar:1991
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/07/1991 (Positie 99)
Laatste week notering:17/08/1991 (Positie 96)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:13132 (55 Punten)
In de landen:
at  Piek: 20 / Weken: 2
nl  Piek: 81 / Weken: 5
se  Piek: 38 / Weken: 1
au  Piek: 50 / Weken: 1
nz  Piek: 27 / Weken: 5

Tracks

25/06/1991
CD Island 848 804-2 (Warner) / EAN 0042284880428
Toon detailsAlles beluisteren
1.Milk (Ode To Billy Joe)
3:42
2.Anthrax feat. Chuck D - Bring The Noise
3:33
3.Keep It In The Family (Live)
7:19
4.Startin' Up A Posse
4:13
5.Protest And Survive
  2:21
6.Chromatic Death
1:26
7.I'm The Man ('91)
  5:03
8.Parasite
  3:16
9.Pipeline
  2:01
10.Sects
  3:07
11.Belly Of The Beast (Live)
5:58
12.N.F.B. (Dallabnikufesin)
2:18
   

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Een album met een mix van metal en gangstarap. Samenwerking met pioniers Public Enemy.
Dit was een meer dan geslaagde collaboratie.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?