Anthrax - Among The Living

Cover Anthrax - Among The Living
LP
Megaforce Worldwide 208 210
Cover Anthrax - Among The Living
CD
Island B0013348-00

Album

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/04/1987 (Positie 62)
Laatste week notering:16/05/1987 (Positie 72)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:9714 (171 Punten)
In de landen:
de  Piek: 46 / Weken: 5
nl  Piek: 46 / Weken: 4
se  Piek: 43 / Weken: 2

Tracks

1987
LP Megaforce Worldwide 208 210 / EAN 4007192082100
Toon detailsAlles beluisteren
1.Among The Living
  5:16
2.Caught In A Mosh
  4:59
3.I Am The Law
  5:57
4.Efilnikufesin (N.F.L.)
  4:54
5.A Skeleton In The Closet
  5:32
6.Indians
  5:40
7.One World
  5:56
8.A.D.I. / Horror Of It All
  7:49
9.Imitation Of Life
  4:10
   
03/01/1995
CD Island 842 447-2 / EAN 0042284244725
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/12/2009
Deluxe Edition - CD Island B0013348-00 (UMG) / EAN 0602527162676
Toon detailsAlles beluisteren
Original Album
1.Among The Living
  5:16
2.Caught In A Mosh
  5:00
3.I Am The Law
  5:53
4.Efilnikufesin (N.F.L.)
  4:54
5.A Skeleton In The Closet
  5:29
6.Indians
  5:41
7.One World
  5:55
8.A.D.I. / Horror Of It All
  7:49
9.Imitation Of Life
  4:23
Bonus Tracks
10.Indians (Alternate Lead)
  5:39
11.One World (Alternate Take)
  5:55
12.Imitation Of Life (Alternate Take)
  4:26
13.Bud E. Luv Bomb And Satan's Lounge Band
  2:45
14.I Am The Law (Live In Dallas)
  6:03
15.I'm The Man (Instrumental)
  3:04
Extras:
DVD: Oidivnikufesin (N.F.V.) Live In London 1987
   

Anthrax   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am The Law09/05/1987932
Only22/05/1993482
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Among The Living18/04/1987464
State Of Euphoria24/09/1988571
Penikufesin03/06/1989516
Persistence Of Time08/09/1990456
Attack Of The Killer B's20/07/1991815
Sound Of White Noise29/05/1993526
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010751
Worship Music17/09/2011642
For All Kings05/03/2016501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big 4 - Live From Sofia, Bulgaria [DVD] (Metallica / Slayer / Megadeth / Anthrax)06/11/2010715
Kings Among Scotland [DVD]05/05/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Heerlijk thrashalbum, met een vrolijke twist.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?