Anouk - Wen d'r maar aan

Cover Anouk - Wen d'r maar aan
Digital
Goldilox 00602567855903
CD
Goldilox 678 559-1
Cover Anouk - Wen d'r maar aan
LP
Music On Vinyl MOVLPL 2320

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/10/2018 (Positie 1)
Laatste week notering:20/07/2019 (Positie 91)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:37
Positie aller tijden:904 (2476 Punten)
Combialbum:20/10/2018 / Piek: 1 / Weken: 24
Vinyl 33:08/12/2018 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 37
be  Piek: 12 / Weken: 13 (V)

Tracks

12/10/2018
CD Goldilox 678 559-1 (UMG) / EAN 0602567855910
12/10/2018
CD Goldilox 2750092072963 (UMG) / EAN 2750092072963
12/10/2018
Digital Goldilox 00602567855903 (UMG) / EAN 0602567855903
07/12/2018
Coloured Vinyl - LP Music On Vinyl MOVLPL 2320 (UMG) / EAN 0602577021527
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wen d'r maar aan
  3:28
2.Ik mis je
  4:25
3.Jij
  3:55
4.Liefde kent geen haat
  3:44
5.Kom terug
  3:53
6.Red mij
  2:19
7.Het is klaar
  4:14
8.Zwart is de lucht
  3:35
9.Lawaai
  3:04
10.Lente
  3:44
11.Ver weg van jou
  3:34
Bonustrack
12.Dominique
  4:21
   

Anouk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nobody's Wife20/09/1997240
It's So Hard18/04/19982912
Sacrifice29/08/1998622
R U Kiddin' Me02/10/1999321
The Dark05/02/20001212
Michel15/07/2000320
Don't27/01/2001356
Love28/04/2001516
Everything02/11/20021213
I Live For You22/03/2003655
Hail19/07/2003278
Between These Walls (Junkie XL feat. Anouk)20/12/2003418
Girl27/11/2004227
Lost12/03/2005219
Jerusalem16/07/20051510
One Word19/11/2005831
Downhill (PostMan feat. Anouk)20/05/20061810
Good God10/11/2007318
I Don't Wanna Hurt19/01/2008430
Modern World10/05/2008422
If I Go / With You20/09/20082111
Three Days In A Row05/09/2009125
Woman14/11/20091617
For Bitter Or Worse20/02/20102117
Down & Dirty16/04/2011510
I'm A Cliche25/06/20113713
Save Me17/09/20114110
What Have You Done26/11/2011219
Birds16/03/2013121
Wigger21/09/2013167
You & I01/03/201447
Feet On The Ground (Nicky Romero & Anouk)21/06/2014801
Places To Go20/09/20141715
Cold Blackhearted Golddiggers06/12/2014941
Last Goodbye06/12/2014951
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
New Day06/06/20155612
Dominique19/09/20153011
Run Away Together13/02/2016429
No Love (Kempi feat. Anouk)17/03/2018633
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Together Alone01/11/19971101
Urban Solitude20/11/1999190
Lost Tracks07/04/2001139
Graduated Fool30/11/2002333
Update17/01/2004910
Hotel New York11/12/2004187
Anouk Is Alive06/05/2006825
Who's Your Momma01/12/2007152
Live At Gelredome05/07/2008152
For Bitter Or Worse26/09/2009152
To Get Her Together28/05/2011149
Sad Singalong Songs25/05/2013165
Live At Symphonica In Rosso22/03/2014115
Paradise And Back Again29/11/2014143
Greatest Hits14/11/2015122
Queen For A Day12/03/2016123
Fake It Till We Die29/10/2016211
Wen d'r maar aan20/10/2018137
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Close Up [DVD]17/01/2004510
Anouk Is Alive [DVD]13/05/2006136
Live At Gelredome [DVD]05/07/2008163
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*
tenenkrommend slecht!!! Hopelijk niet op nr 1 komende vrijdag.....aub NIET!!!!

poussa
******
Je moet gewoon ballen hebben in je moerstaal te zingen als je dat voorheen nooit gedaan hebt verdient dat diep respect.

De Tsjap
***
In het Engels vond ik haar oninteressant en obligaat, in het Nederlands durft ze meer en geeft ze zich meer bloot.

Patrick3
******
Héél veel respect Anouk Gefeliciteerd

Richard (NL)
******
Prachtig album, geen spijt van dat ik 'm heb gekocht.

Rootje
**
Anouk in het Nederlands. Daar wen je niet aan.
Ze moet maar weer snel in Engels materiaal gaan uitbrengen. Dat ligt haar veel beter.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?