Andrea Bocelli - Concerto - One Night In Central Park

Cover Andrea Bocelli - Concerto - One Night In Central Park
CD 2015 Digital Remaster
Sugar 060254730817

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/11/2011 (Positie 94)
Laatste week notering:21/01/2012 (Positie 69)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6928 (375 Punten)
Combialbum:10/12/2011 / Piek: 37 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 61 / Weken: 6
de  Piek: 23 / Weken: 7
at  Piek: 38 / Weken: 2
fr  Piek: 132 / Weken: 3
nl  Piek: 30 / Weken: 9
be  Piek: 49 / Weken: 10 (V)
  Piek: 43 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 17 / Weken: 7
fi  Piek: 34 / Weken: 6
no  Piek: 33 / Weken: 2
it  Piek: 9 / Weken: 23
es  Piek: 73 / Weken: 4
pt  Piek: 19 / Weken: 2
nz  Piek: 22 / Weken: 5

Tracks

11/11/2011
CD Sugar 06025 2778772 (UMG) / EAN 0602527787725
10/07/2015
2015 Digital Remaster - CD Sugar 060254730817 (UMG) / EAN 0602547308177
Toon detailsAlles beluisteren
Act 1
1.La donna è mobile (Live)
  2:15
2.Di quella pira (Live)
  2:16
3.Ave Maria (Live)
  4:46
4.Andrea Bocelli with Ana María Martínez - Vicin a te s'acqueta (Live)
  8:15
5.Andrea Bocelli with Bryn Terfel - Au fond du temple saint (Live)
  5:56
6.Andrea Bocelli with Pretty Yende - O soave fanciulla (Live)
  4:06
7.Andrea Bocelli with Pretty Yende, Bryn Terfel, Ana María Martínez - Libiamo ne' lieti calici (Live)
  3:11
Act 2
8.Amazing Grace (Live)
  4:23
9.Andrea Bocelli with Tony Bennett - New York, New York (Live)
  3:28
10.Andrea Bocelli with Céline Dion and David Foster - The Prayer (Live)
  4:30
11.Andrea Bocelli with Chris Botti and David Foster - More (Ti guarderò nel cuore) (Live)
  3:48
12.Your Love (Once Upon A Time In The West) (Live)
  3:48
13.Andrea Bocelli with David Foster - Nel blu, dipinto di blu (Volare) (Live)
  3:24
14.Andrea Bocelli with Andrea Griminelli - Funiculì funiculà (Live)
  2:36
15.Andrea Bocelli with Nicole Benedetti - En Aranjuez con tu amor (Live)
  3:34
16.Andrea Bocelli with Ana María Martínez - Time To Say Goodbye (Con te partirò) (Live)
  4:14
17.Nessun dorma (Live)
  4:07
   
11/11/2011
Deluxe Version - CD Sugar 00289 4764701 (UMG) / EAN 0028947647010
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   
09/12/2011
CD Sugar 060252789275 (UMG) / EAN 0602527892757
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   

Andrea Bocelli   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Il mare calmo della sera02/07/1994314
Con te partirò06/04/19961810
Per amore06/07/1996158
Vivo per lei (Andrea Bocelli feat. Giorgia)26/10/19963910
Time To Say Goodbye (Con te partirò) (Sarah Brightman & Andrea Bocelli)18/01/1997528
Canto della terra13/03/1999783
Melodramma13/10/2001523
L'abitudine (Andrea Bocelli feat. Helena)23/02/2002869
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006122
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Il mare calmo della sera25/06/19941158
Bocelli02/03/1996172
Viaggio italiano09/11/1996828
Romanza25/01/19971176
Aria - The Opera Album04/04/1998921
Sogno27/03/1999193
Arie Sacre20/11/1999140
Verdi23/09/2000829
Cieli di Toscana20/10/2001143
Sentimento16/11/2002425
Andrea06/11/2004133
Amore04/03/2006153
Vivere - The Best Of27/10/2007362
Incanto01/11/20081515
My Christmas28/11/200966
Concerto - One Night In Central Park26/11/2011309
Passione26/01/2013517
Love In Portofino02/11/2013363
Opera - The Ultimate Collection25/10/2014285
Cinema31/10/2015179
03/11/2018710
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Night In Tuscany [DVD]18/02/2006125
Under The Dessert Sky [DVD]18/11/2006628
Vivere - Live In Tuscany [DVD]09/02/2008134
My Christmas [DVD]12/12/200983
Concerto - One Night In Central Park [DVD]19/11/2011338
Love In Portofino [DVD]02/11/2013226
Cinema [DVD]30/04/2016623
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?