Andrea Bocelli - Andrea

Cover Andrea Bocelli - Andrea
CD
Sugar 06025 4730806

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/11/2004 (Positie 6)
Laatste week notering:11/03/2006 (Positie 94)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:1290 (1922 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 16
de  Piek: 41 / Weken: 12
at  Piek: 19 / Weken: 14
fr  Piek: 55 / Weken: 20
nl  Piek: 1 / Weken: 33
be  Piek: 27 / Weken: 16 (V)
  Piek: 43 / Weken: 15 (W)
se  Piek: 8 / Weken: 17
fi  Piek: 25 / Weken: 8
no  Piek: 17 / Weken: 11
dk  Piek: 18 / Weken: 6
it  Piek: 19 / Weken: 23
pt  Piek: 15 / Weken: 8
au  Piek: 12 / Weken: 11
nz  Piek: 14 / Weken: 8

Tracks

29/10/2004
CD Sugar 06024 9867971 (UMG) / EAN 0602498679715
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dell'amore non si sa
  3:44
2.L'attesa
  4:30
3.Un nuovo giorno
  4:12
4.Tu ci sei
  4:44
5.Semplicemente (Canto per te)
  4:31
6.Libertà
  3:57
7.Per noi
  4:00
8.Le parole che non ti ho detto
  4:07
9.Andrea Bocelli feat. Mario Reyes - Sin tu amor
  4:36
10.Sempre o mai
  3:42
11.In-canto
  4:14
12.Quante volte ti ho cercato
  5:07
13.Andrea Bocelli feat. Holly Stell - Go Where Love Goes
  4:13
   
10/07/2015
2015 Digital Remaster - CD Sugar 06025 4730806 (UMG) / EAN 0602547308061
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dell'amore non si sa
  3:44
2.L'attesa
  4:31
3.Un nuovo giorno [The First Day Of My Life]
  4:16
4.Tu ci sei
  4:46
5.Andrea Bocelli feat. Mario Reyes - Sin tu amor
  4:36
6.Libertà
  3:58
7.Per noi
  4:00
8.Le parole che non ti ho detto
  4:09
9.Sempre o mai
  3:42
10.In-canto
  4:14
11.Quante volte ti ho cercato
  5:10
12.When A Child Is Born
  3:51
13.Andrea Bocelli feat. Holly Stell - Go Where Love Goes
  4:15
14.Semplicemente (Canto per te)
  4:34
   

Andrea Bocelli   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Il mare calmo della sera02/07/1994314
Con te partirò06/04/19961810
Per amore06/07/1996158
Vivo per lei (Andrea Bocelli feat. Giorgia)26/10/19963910
Time To Say Goodbye (Con te partirò) (Sarah Brightman & Andrea Bocelli)18/01/1997528
Canto della terra13/03/1999783
Melodramma13/10/2001523
L'abitudine (Andrea Bocelli feat. Helena)23/02/2002869
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006122
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Il mare calmo della sera25/06/19941158
Bocelli02/03/1996172
Viaggio italiano09/11/1996828
Romanza25/01/19971176
Aria - The Opera Album04/04/1998921
Sogno27/03/1999193
Arie Sacre20/11/1999140
Verdi23/09/2000829
Cieli di Toscana20/10/2001143
Sentimento16/11/2002425
Andrea06/11/2004133
Amore04/03/2006153
Vivere - The Best Of27/10/2007362
Incanto01/11/20081515
My Christmas28/11/200966
Concerto - One Night In Central Park26/11/2011309
Passione26/01/2013517
Love In Portofino02/11/2013363
Opera - The Ultimate Collection25/10/2014285
Cinema31/10/2015179
03/11/2018710
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Night In Tuscany [DVD]18/02/2006125
Under The Dessert Sky [DVD]18/11/2006628
Vivere - Live In Tuscany [DVD]09/02/2008134
My Christmas [DVD]12/12/200983
Concerto - One Night In Central Park [DVD]19/11/2011338
Love In Portofino [DVD]02/11/2013226
Cinema [DVD]30/04/2016623
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?