André Moss - Sylvia's Wedding

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Jack de Nijs
Producer:Jack de Nijs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
EllaImperial
5C 006-24874
Single
7" Single
1973
TopparadeEMI Bovema
5C 052.25141
Compilatie
LP
1974

André Moss   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella05/01/1974411
Rosita05/10/1974119
Let The Bouzoukis Play15/02/1975252
My Spanish Rose04/10/1975175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella26/01/1974213
Rosita19/10/1974312
Spanish Rose11/10/197568
Belle notte06/09/1980276
18 karaats24/01/1981314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Behoort voor mij tot één van de leukste saxofoon plaatjes uit december 1973 van de Rotterdamse saxofonist: "Dries Patijn", alias: "André Moss" (☼ 17 mei 1934 - † 21 juni 1989) !!! Was de 'b-kant' van zijn hit: "Ella" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?