André Moss - Rock And Roll Party

Cover André Moss - Rock And Roll Party
Cover

Nummer

Jaar:1983
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:23/04/1983 / Piek: 0 / Weken: 5

André Moss   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella05/01/1974411
Rosita05/10/1974119
Let The Bouzoukis Play15/02/1975252
My Spanish Rose04/10/1975175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella26/01/1974213
Rosita19/10/1974312
Spanish Rose11/10/197568
Belle notte06/09/1980276
18 karaats24/01/1981314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
*
Dit moet toch zelfs bejaarden tegenstaan.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?