André Moss - My Spanish Rose

Cover André Moss - My Spanish Rose
7" Single
EMI 006-25324 (nl)
Cover André Moss - My Spanish Rose
7" Single
EMI 006-25324 (nl)7" Single
EMI 006-25324 (be)

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Jack de Nijs
Producer:Jack de Nijs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/10/1975 (Positie 26)
Laatste week notering:01/11/1975 (Positie 19)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10635 (407 Punten)
Single Tip:13/09/1975 / Piek: 13 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 5
be  Piek: 12 / Weken: 9 (V)

Tracks

09/1975
7" Single EMI 006-25324
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Spanish Rose
3:00
2.Yesterday On My Mind
3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00My Spanish RoseEMI
006-25324
Single
7" Single
09/1975
3:03Hit Explosion Vol. 3EMI
054.2528X
Compilatie
LP
1975

André Moss   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella05/01/1974411
Rosita05/10/1974119
Let The Bouzoukis Play15/02/1975252
My Spanish Rose04/10/1975175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella26/01/1974213
Rosita19/10/1974312
Spanish Rose11/10/197568
Belle notte06/09/1980276
18 karaats24/01/1981314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Inmiddels was dit wéér de vierde succesvolle plaat van de Rotterdamse saxofonist "Dries Patijn", alias "André Moss", oktober 1975 !!! "André Moss" heeft véél sessiewerk verricht op producties van "Jack Jersey" !!! Daarnaast maakte hij ook instrumentale soloplaten !!! Op 21 juni 1989 stierf "André" op 55 jarige leeftijd aan een hartaanval !!! (NL Top 40: 7 wk / # 17) ☺!!!

Patrick7781
***
Geht So.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?