André Moss - Let The Bouzoukis Play

Cover André Moss - Let The Bouzoukis Play
Cover
Cover André Moss - Let The Bouzoukis Play
Cover

Nummer

Jaar:1974
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/02/1975 (Positie 29)
Laatste week notering:22/02/1975 (Positie 25)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:17504 (148 Punten)
Single Tip:25/01/1975 / Piek: 23 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 2

André Moss   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella05/01/1974411
Rosita05/10/1974119
Let The Bouzoukis Play15/02/1975252
My Spanish Rose04/10/1975175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ella26/01/1974213
Rosita19/10/1974312
Spanish Rose11/10/197568
Belle notte06/09/1980276
18 karaats24/01/1981314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/07/2006 23:18
Snormobiel Beusichem
***
▒ In het Brabantse Etten-Leur overleed op 21 juni 1989 de in Nederland zeer bekende saxofonist "André Moss" (1934) aan de gevolgen van een hartaanval !!! "André" heeft veel sessiewerk gedaan op de producties van "Jack Jersey", maar maakte ook zelf (instrumentale) platen !!! "Let The Bouzoukis Play" is één van zijn mindere platen !!! Deze plaat uit februari 1975 bereikte in 3 weken de 32e plaats van de Nederlandse Top 40 !!! "André Moss" is maar 55 jaar geworden !!! Véél te jong ☺!!!
Laatst gewijzigd: 12/02/2010 14:22

Patrick7781
**
voor mij een wat minder toeter werkje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?