Alonzo Holt feat. James Arthur - Wrecking Ball

Nummer

Jaar:2013
Coverversie van:Miley Cyrus - Wrecking Ball
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live at Radio Hamburg3:48You're Nobody 'Til Somebody Loves YouSyco
88843007012
Single
CD-Single
15/11/2013

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162471
You26/10/2019602
 

Alonzo Holt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Alonzo Holt feat. James Arthur - Wrecking Ball (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Wolfke
******
Ik hoop echt stiekem dat James Arthur dit nummer van Miley Cyrus uitbrengt, dit is zo waanzinnig mooi gezongen. Nog beter dan de versie van Miley Cyrus. Onderaan zie je het filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=oHKpXAPTVNU

MUSICBOJ
*****
Voor mij persoonlijk ook een geslaagde cover van "Wrecking Ball" van de Amerikaanse popzangeres: "Miley Cyrus" !! Ik vind het zelfs beter dan het origineel !! Ik ga dan ook voor 5 sterren !! ☺

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Ben het helemaal met @Kevin eens ☺!!!

TravD
****
Good cover.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?