Alok / Sigala / Ellie Goulding - All By Myself

Cover Alok / Sigala / Ellie Goulding - All By Myself
Digital
Columbia / B1 19658950245

Charts

Binnenkomst:26/11/2022 (Positie 75)
Laatste week notering:26/11/2022 (Positie 75)
Piekpositie:75 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24459 (26 Punten)
Airplay:22/10/2022 / Piek: 27 / Weken: 6
Single Tip:22/10/2022 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 75 / Weken: 1
be  Piek: 22 / Weken: 6 (V)

Tracks

07/10/2022
Digital Columbia / B1 19658950245 (Sony) / EAN 0196589502452
Toon detailsAlles beluisteren
1.All By Myself
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51All By MyselfColumbia / B1
19658950245
Single
Digital
07/10/2022

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
All By Myself (Alok / Sigala / Ellie Goulding)26/11/2022751
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
Brightest Blue25/07/2020941
 

Sigala   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Easy Love05/09/2015228
Sweet Lovin' (Sigala feat. Bryn Christopher)09/01/20164415
Came Here For Love (Sigala & Ella Eyre)12/08/20175815
Lullaby (Sigala & Paloma Faith)12/05/20183216
Melody12/03/20222818
All By Myself (Alok / Sigala / Ellie Goulding)26/11/2022751
 

Alok   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hear Me Now (Alok & Bruno Martini feat. Zeeba)07/01/20175714
Deep Down (Alok, Ella Eyre & Kenny Dope feat. Never Dull)30/07/20222016
All By Myself (Alok / Sigala / Ellie Goulding)26/11/2022751
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Alok / Sigala / Ellie Goulding - All By Myself (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

wvernooij
*****
Mag van mij een hit worden.

Mark1984
*****
Vindt dit wel een goede dancetrack met een sample van Depeche Mode!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?