Alicia Keys - Underdog

Cover Alicia Keys - Underdog
Digital
RCA 88644821810
Cover Alicia Keys - Underdog
Digital
RCA 886448371007
Cover Alicia Keys - Underdog
Digital
RCA 886448392583

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 100)
Laatste week notering:25/07/2020 (Positie 88)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:3641 (952 Punten)
Airplay:18/01/2020 / Piek: 3 / Weken: 36
Single Tip:18/01/2020 / Piek: 11 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 19
de  Piek: 24 / Weken: 19
at  Piek: 24 / Weken: 16
nl  Piek: 41 / Weken: 23
be  Piek: 13 / Weken: 24 (V)
  Piek: 6 / Weken: 22 (W)

Tracks

10/01/2020
Digital RCA 88644821810 (Sony) / EAN 0886448218104
Toon detailsAlles beluisteren
1.Underdog
  3:28
   
27/03/2020
Digital RCA 886448371007 (Sony) / EAN 0886448371007
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alicia Keys feat. Chronixx + Protoje - Underdog (Remix)
  2:59
   
03/04/2020
Digital RCA 886448392583 (Sony) / EAN 0886448392583
Toon detailsAlles beluisteren
1.Underdog (Acoustic Version)
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28UnderdogRCA
88644821810
Single
Digital
10/01/2020
Remix2:59UnderdogRCA
886448371007
Single
Digital
27/03/2020
Acoustic Version3:30UnderdogRCA
886448392583
Single
Digital
03/04/2020
3:28Hitzone 93Sony
19439748672
Compilatie
CD
01/05/2020
3:28Bravo Hits 109Polystar
060075390994
Compilatie
CD
08/05/2020
»» alles tonen

Alicia Keys   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fallin'01/09/2001120
A Woman's Worth02/02/2002228
Brotha Part II (Angie Stone feat. Alicia Keys & Eve)16/03/2002497
How Come You Don't Call Me03/08/2002731
Gangsta Lovin' (Eve feat. Alicia Keys)28/09/2002812
Girlfriend14/12/20021811
You Don't Know My Name29/11/20032013
If I Ain't Got You03/04/20041122
My Boo (Usher & Alicia Keys)23/10/2004615
Karma11/12/20044011
No One20/10/2007429
Like You'll Never See Me Again22/03/2008843
Superwoman13/09/2008759
Another Way To Die (Jack White & Alicia Keys)11/10/20084810
Empire State Of Mind (Jay-Z + Alicia Keys)26/09/2009239
Doesn't Mean Anything17/10/20094312
Try Sleeping With A Broken Heart16/01/20104410
Empire State Of Mind (Part II) Broken Down27/02/2010621
Girl On Fire (Alicia Keys feat. Nicki Minaj)08/09/2012533
New Day (50 Cent feat. Dr. Dre & Alicia Keys)15/09/2012921
Brand New Me12/01/20136410
Like Home (Eminem feat. Alicia Keys)23/12/2017651
Underdog08/02/20204123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs In A Minor18/08/2001183
The Diary Of Alicia Keys13/12/2003275
Unplugged15/10/2005224
As I Am17/11/2007256
The Element Of Freedom19/12/2009260
Songs In A Minor - 10th Anniversary Edition02/07/2011693
Girl On Fire01/12/2012724
Here12/11/2016126
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unplugged [DVD]22/10/2005434
VH1 Storytellers [DVD]29/06/2013615
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28Alicia Keys - Underdog (Reviews: 47)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
De nieuwste van Alicia Keys mag er zeker wel wezen.

Mark1984
******
Geschreven door Ed Sheeran! dit moet wel een grote hit worden.

juna13
*****
Ok, prerty nice 4,5
Laatst gewijzigd: 28/02/2020 14:46

BitchAloud
****
A good return to form for Alicia. 4*
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?