Alicia Keys - Superwoman

Cover Alicia Keys - Superwoman
CD-Maxi Enhanced Premium Version
J 88697358062 (eu)
CD-Single
J 88697-35804-2 (au,eu)
CD-Single Promo
J 88697 35149 2 (eu)
CD-Single Promo
J 88697-35286-2 (us)
Cover Alicia Keys - Superwoman
CD-Single Promo
J - (jp)
Cover Alicia Keys - Superwoman
CD-Single Promo
RCA - (uk)
Cover Alicia Keys - Superwoman
CD-Single Promo
Sony BMG - (pl)

Charts

Binnenkomst:13/09/2008 (Positie 93)
Laatste week notering:08/11/2008 (Positie 100)
Piekpositie:75 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:18421 (132 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 48 / Weken: 7
de  Piek: 43 / Weken: 8
at  Piek: 43 / Weken: 2
nl  Piek: 75 / Weken: 9
se  Piek: 32 / Weken: 5

Tracks

23/07/2008
Promo - CD-Single J - (BMG) [jp]
29/08/2008
Promo - CD-Single J 88697 35149 2 (Sony BMG) [eu] / EAN 0886973514924
2008
Promo - CD-Single Sony BMG - (Sony BMG) [pl]
2008
Promo - CD-Single RCA - (Sony BMG) [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Superwoman (Radio Edit)
  4:04
   
18/08/2008
Promo - CD-Single J 88697-35286-2 (Sony BMG) [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Superwoman (Radio Edit)
  4:04
2.Call Out Hook
0:10
   
19/09/2008
CD-Single J 88697-35804-2 (Sony BMG) [au,eu] / EAN 0886973580424
Toon detailsAlles beluisteren
1.Superwoman (Radio Version)
  4:08
2.Superwoman (Live Version)
  4:29
   
19/09/2008
Enhanced Premium Version - CD-Maxi J 88697358062 (Sony BMG) [eu] / EAN 0886973580622
Toon detailsAlles beluisteren
1.Superwoman (Radio Version)
  4:09
2.Superwoman (Live)
4:30
3.Alicia Keys feat. LL Cool J - Teenage Love Affair (Part II)
4:15
4.Superwoman (Music Video)
4:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:02No One [Enhanced]J
88697 18247 2
Single
CD-Maxi
11/09/2007
4:34As I Am [Deluxe Edition]J
0886971905120
Album
CD
09/11/2007
4:34As I Am [Enhanced Deluxe Edition]J
88697 17338 2
Album
CD
13/11/2007
4:34As I AmJ
88697 18243 2
Album
CD
13/11/2007
4:34As I Am [Special Deluxe Vinyl Edition]J / MBK
88697 11513 1
Album
LP
13/11/2007
»» alles tonen

Alicia Keys   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fallin'01/09/2001120
A Woman's Worth02/02/2002228
Brotha Part II (Angie Stone feat. Alicia Keys & Eve)16/03/2002497
How Come You Don't Call Me03/08/2002731
Gangsta Lovin' (Eve feat. Alicia Keys)28/09/2002812
Girlfriend14/12/20021811
You Don't Know My Name29/11/20032013
If I Ain't Got You03/04/20041122
My Boo (Usher & Alicia Keys)23/10/2004615
Karma11/12/20044011
No One20/10/2007429
Like You'll Never See Me Again22/03/2008843
Superwoman13/09/2008759
Another Way To Die (Jack White & Alicia Keys)11/10/20084810
Empire State Of Mind (Jay-Z + Alicia Keys)26/09/2009239
Doesn't Mean Anything17/10/20094312
Try Sleeping With A Broken Heart16/01/20104410
Empire State Of Mind (Part II) Broken Down27/02/2010621
Girl On Fire (Alicia Keys feat. Nicki Minaj)08/09/2012533
New Day (50 Cent feat. Dr. Dre & Alicia Keys)15/09/2012921
Brand New Me12/01/20136410
Like Home (Eminem feat. Alicia Keys)23/12/2017651
Underdog08/02/20204115
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs In A Minor18/08/2001183
The Diary Of Alicia Keys13/12/2003275
Unplugged15/10/2005224
As I Am17/11/2007256
The Element Of Freedom19/12/2009260
Songs In A Minor - 10th Anniversary Edition02/07/2011693
Girl On Fire01/12/2012724
Here12/11/2016126
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unplugged [DVD]22/10/2005434
VH1 Storytellers [DVD]29/06/2013615
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 103)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
03/01/2008 15:50
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø Track van "Alicia" afkomstig vanaf haar laatste album uit november 2007: "As I Am" !!! Leuk om een keertje naar te luisteren, maar inderdaad geen super 5 of 6 sterren Song voor mij persoonlijk !!! Nog net 4 sterren !!!

Ricartje
****
Deze plaat hoor je al veel op de radio, natuurlijk weer een hele mooie plaat, maar ben ik niet anders gewend van Alicia Keys, no one en teenage love afair zijn wel de betere, maar deze staat ook op het lijstje van de beste nummers van haar album "' as i am ''

Ruim 4 steren, voor deze plaat!!

DeejayDave
****
Mooi nummer van Alicia Keys. Na het verschrikkelijke "No one" en de mindere hits "Teenage love affair" en "Like you'll never see me again", is dit een verademing.

zadranin
*****
Nice song from Alicia

Muchana
*
Zaag!

Topbart
*
Alicia Keys is in elk geval GEEN superwoman !!!!!!!

Stevolution
*****
Ik vind dit een heel goed nummer. En ik ben geen feministe - sterker, ik ben niet eens een vrouw. Maar dit nummer straalt (zeker live) zoveel kracht en emotie uit, dat je gaat geloven dat ze gelijk heeft. Als ik dit nummer hoor wil ik Hedy d'Ancona een bedankbriefje schrijven en een jaarabonnement nemen op Opzij. Na afloop leef ik gewoon weer verder in deze Man's World, maar die paar minuutjes vind ik prima.

S.

Mykl_77
***
Average at best. Only just gets a 3.

BeansterBarnes
**
Peaking at #57 in Australia, 2008.

alleyt1989
******
love it!
Laatst gewijzigd: 05/10/2013 15:40

Chemmical
**
this dull bish still hasn't made a powerful and convincing song

bluezombie
***
Average track.

Chris A
**
Dull.

D Man
***
There's no denying that she has an awesome voice, which is demonstrated on this track. I don't think I am the right audience to truly appreciate this track. And by audience, I mean gender.

Hijinx
***
I don't mind it.

wlv262
****
Yet another great song, shows off her powerful vocals really well.

irelander
***
Not bad.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?