Ali B, Lijpe & Ismo - Niet verwacht

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/02/2018 (Positie 70)
Laatste week notering:10/02/2018 (Positie 70)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22392 (31 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 70 / Weken: 1

Ali B   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar gaat dit heen? (Ali B & Karima)26/04/2003573
Ik ben je zat (Ali B feat. Brace)19/06/2004233
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)18/09/2004125
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Leipe Mocro Flavour (Ali B feat. Brace & Yes-R)26/03/2005218
Hartendief (Brace feat. Ali B)20/08/2005513
Het kind (Brace feat. Ali B & J-Rock)05/11/2005357
Wat zullen we drinken (7 dagen lang) (Bots met Ali B)05/11/2005981
Ghetto Remix (Akon feat. Ali B & Yes-R)18/02/2006216
Rampeneren (Ali B feat. Yes-R & The Partysquad)29/04/2006619
Hard To Get (Gio feat. Ali B, Party Squad & Ambush)20/05/2006415
Wij houden van Oranje 2006 (Ali B feat. André Hazes)10/06/200626
Zomervibe05/08/2006506
'Till Morning (Ali B feat. Ziggi)21/10/2006427
De leipe Bauer flavour (Frans Bauer feat. Ali B & Lange Frans)02/12/2006145
Dit gaat fout (Ali B feat. Gio)10/02/2007238
Je weet zelluf (Ali B & The Opposites)02/06/2007594
Groupie Love (Ali B feat. Yes-R, Gio & Darryl)27/10/2007313
Eeyeeyo (Darryl feat. Ali B, Soumia & Rio)07/06/20081014
Baas (Ali B feat. Sjaak)06/09/2008198
Troubadour 2011 (Ali B & Keizer)08/01/2011502
Rosamunde 2011 (Ali B, Yes-R & Brownie Dutch)19/02/201178
Summertime (Ali B feat. Brace & The Sleepless)04/06/2011209
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/201316
Terwijl jullie nog bij me zijn (Ali B feat. Ruben Annink)30/05/2015109
Gekke kleine jongen (Ali B feat. Glen Faria)05/12/2015841
Een klein beetje geluk (Ali B feat. Sevn Alias & Boef)06/02/2016585
Ik huil alleen bij jou (Ali B feat. Diggy Dex)19/03/20163313
Let's Go (Ali B / Brace / Kenny B)30/07/20161523
Dat is Money (Ali B feat. Ronnie Flex)03/12/20164012
Douane (Ali B feat. Adje, Josylvio & Sevn Alias)03/12/2016881
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
Ik ga weg (Boef & Ali B)25/03/2017514
Ego (Mula B feat. Ali B)27/05/2017771
Money voor mij (Kosso feat. Ali B & Boef)15/07/2017741
Voy a bailar (Ali B feat. Boef, Rolf Sanchez & RedOne)05/08/20171318
Obesitas (Ali B & Mula B feat. Dopebwoy)02/12/2017582
Tranquille (Soufiane Eddyani feat. Ali B)09/12/20173010
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike X Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/2018218
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Bentayga12/05/2018413
Amsterdam Marrakech (Ali B feat. Ahmed Chawki, Soufiane Eddyani & Brahim Darri)26/05/2018711
Dana (Ali B, Cheb Rayan & R3HAB feat. Numidia)23/06/2018421
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vertelt het leven van de straat28/08/20041943
Petje af14/10/2006429
Een klein beetje geluk03/12/2016482
 

Lijpe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vallen in de club (Ronnie Flex, Jandro, Cartiez, Lijpe)18/04/2015933
Kan er niet omheen (Jonna Fraser & Lijpe & KM & Ronnie Flex)18/04/2015991
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Accepteren (Lijpe feat. D-Double)05/12/2015671
Valt niet mee (Lijpe feat. Frenna & Ares)05/12/2015961
Woosh (Sevn Alias x Jonna Fraser x Lijpe)23/01/2016733
Niet eens zo (Boef feat. Lijpe)27/02/2016782
Jackpot12/03/2016614
Mama22/10/2016692
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Bijna bij de jackpot29/10/2016433
Eng05/11/20161816
Pitbull05/11/2016441
Sloopsessie05/11/2016561
Codes (Lijpe feat. Sevn Alias)05/11/2016571
Alles voor niks05/11/2016581
Gewoon05/11/2016621
Jezelf05/11/2016641
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Het is zo beter05/11/2016671
Rekeningen05/11/2016751
Rennen05/11/2016771
Leunen05/11/2016871
Hoofdpijn05/11/2016911
Strijders (Lijpe feat. D-Double & SBMG)05/11/2016921
Niks (Lijpe & Boef)12/11/2016701
Ren voor ons (Kevin feat. Lijpe)17/12/2016322
In de Streets (Kevin feat. Lijpe, Sevn Alias, Kippie & Vic9)17/12/2016362
Muhammad Ali (Childsplay feat. Hef, Boef, Lijpe & MocroManiac)24/12/2016952
Geen tijd (Lijpe & D-Double)18/03/2017871
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Geen Stress20/05/2017583
Hope & Pray (SFB feat. Lijpe & Boef)15/07/2017206
Hyena (Mula B feat. Lijpe)26/08/2017503
Een beetje (Glades feat. Lijpe & 3robi)02/09/2017379
Doe rustig! (Lijpe & DJ Stijco)09/09/2017713
Heimwee09/09/2017335
Tevreden09/09/2017772
Het komt allemaal goed09/09/2017772
Andere tijd09/09/2017792
Beseft09/09/2017822
Uitweg09/09/2017872
Marokko09/09/2017882
BrainFreeze09/09/2017922
Luister goed09/09/2017922
Geen zorgen meer09/09/2017932
Money Money (F1rstman & Josylvio & Lijpe feat. Bollebof)07/10/20172212
Super heet - Sprintsessie #S109/12/2017401
Gezegd (Vic9 feat. Lijpe)09/12/2017881
Gekke leven (3robi feat. Lijpe)16/12/2017901
Life is geen Game (Hef feat. Lijpe & Crooks)23/12/2017581
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Buurt heet (Lijpe feat. Mula B)13/01/2018426
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
A2 (Lijpe feat. D-Double)03/03/2018732
Barzalona (D-Double feat. Kevin & Lijpe)07/04/2018661
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018187
Daar met jou (Riffi feat. Lijpe)14/04/2018991
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van de bodem naar de grond04/10/2014342
Levensles05/12/201513109
Jackpot05/11/2016271
Zandloper09/09/2017142
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/201828
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/201828
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐Shit (◣_◢) afschieten┌∩┐ ☺!!!

Jeroen68
*
Een 1+.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?