Alex [NL] - Jij en ik

Cover Alex [NL] - Jij en ik
CD-Single
Berk BM 2022001
Digital
Berk 534147118 (nl)

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Jean-Paul Cara
Tony Rallo
Coverversie van:Catherine Ferry - 1, 2, 3
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/07/2012 (Positie 70)
Laatste week notering:01/09/2012 (Positie 99)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:13014 (316 Punten)
Download:28/07/2012 / Piek: 46 / Weken: 1
Radio NL:16/06/2012 / Piek: 7 / Weken: 13
Oranje Top 30:23/06/2012 / Piek: 8 / Weken: 13
In de landen:
nl  Piek: 46 / Weken: 9

Tracks

07/06/2012
CD-Single Berk BM 2022001 / EAN 8202200201283
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jij en ik
2:52
2.Jij en ik (Oranje versie)
2:52
   
07/06/2012
Digital Berk 534147118 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alex - Jij en ik
2:57
2.Alex - Nederland wordt kampioen
3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Jij en ikBerk
BM 2022001
Single
CD-Single
07/06/2012
2:57Jij en ikBerk
534147118
Single
Digital
07/06/2012
Oranje versie2:52Jij en ikBerk
BM 2022001
Single
CD-Single
07/06/2012
2:58Nooit meer naar huisBerk
578565251
Single
Digital
23/11/2012

Alex [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een bossie rooie rozen22/04/2000820
Zing maar met me mee...05/10/2002434
La la la Oranje (Alex & Kleintje Pils)19/06/2004721
De liefde26/11/20051916
Festival van liefde27/01/20072310
Gekkenhuis25/08/2007678
Handen die handen27/09/2008307
Zigge zagge31/01/2009347
Dagdroom06/06/2009304
Je bent wie je bent12/06/2010414
Jij en ik07/07/2012469
Nooit meer naar huis12/01/2013366
Kijk de zon eens schijnen27/07/2013805
De nachten van m'n dromen07/12/2013633
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feest zonder grenzen07/12/2013244
Met feestelijke groet05/12/2015321
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Alex [NL] - Jij en ik (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
*****
1,2,3 van Cathérine Ferry in een Nederlandstalige versie.Dit kan scoren.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke "ESC 1976" coverplaat door de sympathieke Nederlandse zanger "Alex" uit de lente van 2012 !!! De 'b-kant', de oranjeversie van de cover, moeten we maar héél snel vergeten ☺!!!

RV
***
Geen hoogvlieger.

BingTheKing
*
waardeloos

Rootje
*
Pff. Alleen de titel al is niet bijzonder origineel. En dan heb ik het nog niet eens over de produktie gehad.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?