Alesso & Katy Perry - When I'm Gone

Cover Alesso & Katy Perry - When I'm Gone
Digital
10:22 pm / Alefune 21UM1IM48639
Cover Alesso & Katy Perry - When I'm Gone
Digital
10:22 pm / Alefune 22UMGIM13087

Charts

Binnenkomst:22/01/2022 (Positie 93)
Laatste week notering:07/05/2022 (Positie 82)
Piekpositie:61 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:8661 (535 Punten)
Airplay:08/01/2022 / Piek: 5 / Weken: 30
Single Tip:08/01/2022 / Piek: 8 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 88 / Weken: 4
nl  Piek: 61 / Weken: 16
be  Piek: 25 / Weken: 14 (V)
  Piek: 48 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 91 / Weken: 1

Tracks

29/12/2021
Digital 10:22 pm / Alefune 21UM1IM48639 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.When I'm Gone
  2:41
   
18/02/2022
Digital 10:22 pm / Alefune 22UMGIM13087 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.When I'm Gone (VIP Mix)
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41When I'm Gone10:22 pm / Alefune
21UM1IM48639
Single
Digital
29/12/2021
2:40Hitzone 100Universal
539 589-2
Compilatie
CD
18/02/2022
VIP Mix2:51When I'm Gone10:22 pm / Alefune
22UMGIM13087
Single
Digital
18/02/2022
2:41Now That's What I Call Music! 111Now
CDNOW111
Compilatie
CD
08/04/2022
2:41Bravo Hits 117Polystar
060075396155
Compilatie
CD
29/04/2022
»» alles tonen

Katy Perry   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Kissed A Girl26/07/2008326
Hot N Cold22/11/2008525
Thinking Of You14/02/2009797
Waking Up In Vegas06/06/2009785
Starstrukk (3OH!3 feat. Katy Perry)09/01/2010656
If We Ever Meet Again (Timbaland feat. Katy Perry)20/02/20102715
California Gurls (Katy Perry feat. Snoop Dogg)15/05/2010626
Teenage Dream07/08/20101717
Firework30/10/2010640
E.T.26/02/20113913
Last Friday Night (T.G.I.F.)04/06/20112422
The One That Got Away19/11/2011669
Part Of Me25/02/20122813
Wide Awake16/06/20124111
Roar17/08/2013539
Dark Horse (Katy Perry feat. Juicy J)05/10/2013140
Walking On Air05/10/2013471
Unconditionally02/11/20135311
Birthday19/04/20145610
This Is How We Do23/08/20142015
Rise13/08/2016952
Chained To The Rhythm (Katy Perry feat. Skip Marley)18/02/20171419
Bon appétit (Katy Perry feat. Migos)20/05/2017419
Swish Swish (Katy Perry feat. Nicki Minaj)03/06/2017536
Feels (Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean)24/06/2017926
365 (Zedd & Katy Perry)23/02/2019737
Never Really Over08/06/20193214
Small Talk17/08/2019861
When I'm Gone (Alesso & Katy Perry)22/01/20226116
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Of The Boys20/09/20083235
Teenage Dream04/09/2010663
Teenage Dream: The Complete Confection31/03/20124412
Prism26/10/2013457
Witness17/06/2017817
Smile05/09/2020132
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Prismatic World Tour Live [DVD]07/11/201536
 

Alesso   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Calling (Sebastian Ingrosso & Alesso)10/03/2012583
Years (Alesso feat. Matthew Koma)06/10/2012862
If I Lose Myself (Alesso vs. OneRepublic)04/05/2013892
Under Control (Calvin Harris / Alesso / Hurts)02/11/20135913
Heroes (We Could Be) (Alesso feat. Tove Lo)27/09/20141838
Let Me Go (Hailee Steinfeld & Alesso feat. Florida Georgia Line & Watt)21/10/20173325
Remedy20/10/20183116
Leave A Little Love (Alesso & Armin van Buuren)01/05/20216214
When I'm Gone (Alesso & Katy Perry)22/01/20226116
Words (Alesso + Zara Larsson)25/06/2022615
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever30/05/2015541
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.46Alesso & Katy Perry - When I'm Gone (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Katy Perry zou graag met hulp van Alesso een hitje scoren. Geen idee hoe veel kans ze maakt. Dit klinkt op zich niet onaangenaam, maar toch ook niet bijzonder memorabel.

chartwatchNL
***
Dertien in een dozijn dansnummer.

Jeroen68
****
niks bijzonders, en toch wel leuk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?