Alanis Morissette - Such Pretty Forks In The Road

Cover Alanis Morissette - Such Pretty Forks In The Road
Digital
RCA 886448148463
Cover Alanis Morissette - Such Pretty Forks In The Road
CD Fanbox Edition
RCA 19439752092

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/08/2020 (Positie 13)
Laatste week notering:15/08/2020 (Positie 86)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11675 (103 Punten)
Vinyl 33:08/08/2020 / Piek: 13 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 6
de  Piek: 4 / Weken: 5
at  Piek: 4 / Weken: 4
fr  Piek: 45 / Weken: 2
nl  Piek: 13 / Weken: 2
be  Piek: 34 / Weken: 3 (V)
  Piek: 3 / Weken: 7 (W)
it  Piek: 16 / Weken: 1
pt  Piek: 7 / Weken: 1
au  Piek: 10 / Weken: 2
nz  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

31/07/2020
CD RCA 19439717672 (Sony) / EAN 0194397176728
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smiling
  4:18
2.Ablaze
  3:57
3.Reasons I Drink
  3:36
4.Diagnosis
  4:47
5.Missing The Miracle
  3:33
6.Losing The Plot
  3:57
7.Reckoning
  3:25
8.Sandbox Love
  4:12
9.Her
  4:10
10.Nemesis
  5:55
11.Pedestal
  4:08
   
31/07/2020
Fanbox Edition - CD RCA 19439752092 (Sony) / EAN 0194397520927
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/07/2020
LP RCA 19439723141 (Sony) / EAN 0194397231410
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/07/2020
Digital RCA 886448148463 (Sony) / EAN 0886448148463
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alanis Morissette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Oughta Know16/09/1995179
Ironic25/05/1996615
Head Over Feet31/08/1996247
Hand In My Pocket28/12/1996865
Thank U17/10/1998814
Joining You13/03/1999516
That I Would Be Good (Unplugged)20/11/19995510
King Of Pain (Unplugged)15/04/2000923
Hands Clean16/02/2002159
Precious Illusions01/06/2002796
Everything08/05/2004436
Out Is Through31/07/2004764
Crazy05/11/20054010
Guardian30/06/20126212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jagged Little Pill09/09/19951175
Supposed Former Infatuation Junkie07/11/1998274
MTV Unplugged27/11/1999457
Under Rug Swept09/03/2002242
So-Called Chaos15/05/2004117
Jagged Little Pill Acoustic30/07/20051628
The Collection19/11/20054910
Flavors Of Entanglement07/06/2008712
Havoc And Bright Lights01/09/2012210
Such Pretty Forks In The Road08/08/2020132
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feast On Scraps [DVD]04/01/200397
Live At Montreux 2012 [DVD]27/04/201375
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Alanis Morissette - Such Pretty Forks In The Road (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?