Al Green feat. John Legend - Stay With Me (By The Sea)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Lay It DownBlue Note
3484492
Album
CD
30/05/2008

Al Green   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Put A Little Love In Your Heart (Annie Lennox & Al Green)26/11/1988911
The Message Is Love (Arthur Baker And The Backbeat Disciples feat. Al Green)11/11/19891213
I Can't Stop27/12/2003991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Can't Stop17/01/2004722
Lay It Down31/05/2008666
 

John Legend   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Used To Love U05/03/2005693
Ordinary People11/06/20054011
Save Room21/10/2006929
P.D.A. (We Just Don't Care)10/03/20072024
Stereo14/07/2007528
Green Light (John Legend feat. André 3000)09/08/2008489
If You're Out There06/09/2008415
Everybody Knows29/11/2008803
This Time04/04/2009427
Wake Up Everybody (John Legend & The Roots feat. Common & Melanie Fiona)28/08/20102114
Made To Love24/08/2013419
All Of Me12/10/20131113
Like I'm Gonna Lose You (Meghan Trainor feat. John Legend)14/11/20153827
Summer Nights (Tiësto feat. John Legend)09/07/2016579
Love Me Now19/11/20161321
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Lifted15/01/2005554
Once Again28/10/2006222
Live From Philadelphia15/03/2008449
Evolver25/10/2008743
Wake Up! (John Legend & The Roots)25/09/2010620
Love In The Future07/09/2013362
Darkness And Light10/12/20162112
A Legendary Christmas15/12/2018384
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The House Of Blues [DVD]04/03/2006127
Live From Philadelphia [DVD]12/04/2008914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Stevolution
*****
Het eerste album van Al Green in 33 (!) jaar en het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. In deze mooie single neemt Al je samen met John Legend mee naar de heerlijke soul van de jaren '70. Wauw!

S.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?