Agnes Obel - Myopia

Cover Agnes Obel - Myopia
Digital
Deutsche Grammophon 19UMGIM77143 / 00028948371815
Cover Agnes Obel - Myopia
CD
Deutsche Grammophon 483 7173

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/02/2020 (Positie 15)
Laatste week notering:07/03/2020 (Positie 84)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11607 (103 Punten)
Vinyl 33:29/02/2020 / Piek: 3 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 5
de  Piek: 9 / Weken: 3
at  Piek: 19 / Weken: 2
fr  Piek: 7 / Weken: 4
nl  Piek: 15 / Weken: 2
be  Piek: 11 / Weken: 5 (V)
  Piek: 6 / Weken: 6 (W)
dk  Piek: 11 / Weken: 1
es  Piek: 33 / Weken: 1
pt  Piek: 33 / Weken: 2

Tracks

21/02/2020
CD Deutsche Grammophon 483 7173 (UMG) / EAN 0028948371730
21/02/2020
LP Deutsche Grammophon 483 7175 (UMG) / EAN 0002894837175
21/02/2020
Digital Deutsche Grammophon 19UMGIM77143 / 00028948371815 (UMG) / EAN 0028948371815
Toon detailsAlles beluisteren
1.Camera's Rolling
  4:43
2.Broken Sleep
  4:56
3.Island Of Doom
  5:29
4.Roscian
  2:17
5.Myopia
  5:16
6.Drosera
  2:27
7.Can't Be
  3:26
8.Parliament Of Owlsss
  2:29
9.Promise Keeper
  4:29
10.Won't You Call Me
  4:16
   
21/02/2020
CD Deutsche Grammophon 002894837174 (UMG) / EAN 0028948371747
Toon detailsAlles beluisteren
   

Agnes Obel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just So20/11/2010871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Philharmonics16/10/2010867
Aventine05/10/2013526
Citizen Of Glass29/10/2016910
Myopia29/02/2020152
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
LateNightTales02/06/201864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Een album vol schitterende muziek van deze Deense. Dat verdient dus een heel mooie score.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?