Aerosmith - Jaded

Cover Aerosmith - Jaded
CD-Maxi
Columbia 670752 2 (at)
CD-Maxi
Columbia 44K 79555 (us)
Cover Aerosmith - Jaded
7" Shape
Columbia 670931 7 / lim. 1488 (uk)
Cover Aerosmith - Jaded
7" Single
Columbia 38-79572 (us)

Charts

Binnenkomst:10/03/2001 (Positie 78)
Laatste week notering:14/04/2001 (Positie 78)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:16348 (186 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 30 / Weken: 11
de  Piek: 48 / Weken: 7
at  Piek: 47 / Weken: 8
nl  Piek: 54 / Weken: 6
se  Piek: 42 / Weken: 3
it  Piek: 11 / Weken: 11
es  Piek: 18 / Weken: 1
nz  Piek: 41 / Weken: 3

Tracks

21/12/2000
7" Single Columbia 38-79572 (Sony) [us] / EAN 0098707957277
2001
7" Shape Columbia 670931 7 / lim. 1488 [uk] / EAN 5099767093177
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jaded
  3:34
2.Angel's Eye
3:22
   
21/12/2000
CD-Maxi Columbia 44K 79555 [us] / EAN 0098707955525
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jaded
  3:34
2.Jaded (Acoustic Mix)
3:34
3.Angel's Eye
3:21
4.Jaded (Guitars Mix)
3:34
5.Under My Skin
  1:00
   
05/03/2001
CD-Maxi Columbia 670752 2 (Sony) [at] / EAN 5099767075227
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jaded
  3:34
2.Won't Let You Down
3:37
3.Angel's Eye
3:22
4.I Don't Want To Miss A Thing
  4:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34JadedColumbia
38-79572
Single
7" Single
21/12/2000
3:34JadedColumbia
44K 79555
Single
CD-Maxi
21/12/2000
Acoustic Mix3:34JadedColumbia
44K 79555
Single
CD-Maxi
21/12/2000
Guitars Mix3:34JadedColumbia
44K 79555
Single
CD-Maxi
21/12/2000
3:34JadedColumbia
670752 2
Single
CD-Maxi
05/03/2001
»» alles tonen

Aerosmith   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rag Doll07/01/1989169
Love In An Elevator16/09/19891411
Livin' On The Edge17/04/1993423
Cryin'23/10/1993514
Dream On15/01/1994149
Amazing05/02/1994126
Crazy04/06/1994287
Blind Man19/11/1994374
Falling In Love (Is Hard On The Knees)01/03/1997765
Pink20/12/1997589
I Don't Want To Miss A Thing01/08/1998322
Jaded10/03/2001546
Fly Away From Here14/07/2001991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pump30/09/1989339
Get A Grip01/05/1993277
Pandora's Toys02/07/19944111
Big Ones12/11/1994824
Nine Lives29/03/19971716
A Little South Of Sanity31/10/1998346
Just Push Play24/03/2001326
O Yeah! Ultimate Aerosmith Hits20/07/2002237
Honkin' On Bobo10/04/2004644
Music From Another Dimension!10/11/2012332
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock For The Rising Sun [DVD]27/07/201381
Rocks Donington 2014 [DVD]12/09/2015321
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.49 (Reviews: 70)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
***
Peaking at #51 in Australia, 2001.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zéér goede plaat van de Amerikaanse rockformatie "Aerosmith" uit februari 2001 (Holland) !!! Eindigde alleen niet zo hoog in de Nederlandse hitlijsten !!! Maar dat maakt voor mij helemaal niets uit !!! (NL Top 40: 8 wk / # 17) ☺!!!

Topbart
*****
1e single van het album "Just push play" uit 2001. Lekkere song, helaas maar een kleine hit in Nederland.

Stevolution
****
Een plaat van Aerosmith die in de lijn ligt van hun jaren '90 singles... Goed refrein hoor! Voor de rest vrij cliché allemaal, maar toch... niet slecht!

S.

alleyt1989
****
used to LOVE this song when i was younger (before i knew any of their other work). compared to the rest of their music it's kind of a let down

bluezombie
*****
Quite a cool track.

stevometal
******
Good song!

tigerlover
***
redelijke plaat
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?