Adele - That's It, I Quit, I'm Moving On

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Roy Alfred
Del Serino
Producer:Adele Adkins
Richard Wilkinson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:13Chasing PavementsXL
XLS321CD
Single
CD-Maxi
18/01/2008
Acoustic Set Live From The Hotel Cafe, Los Angeles2:0619 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.56Adele - That's It, I Quit, I'm Moving On (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/04/2008 12:40
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Ben ik helemaal met je eens John !!! Ze heeft een formidabele stem !!! Leuke en goede 'b-kant' van haar grote hit "Chasing Pavements" uit half januari 2008 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?