Adele - One And Only

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Greg Wells
Dan Wilson
Adele Adkins
Producer:Rick Rubin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:4821XL
XLCD520
Album
CD
21/01/2011
5:4821 [Limited Edition]XL
XLCD520E
Album
CD
21/01/2011
Live5:43iTunes Festival London 2011[no Label]
-
Album
Digital
13/07/2011

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.72Adele - One And Only (Reviews: 61)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chris A
****
Another good track.

bluezombie
****
Nice song.

Hijinx
****
Solid track.

ericwyns
****
Gewoon een goede song uit het succesalbum van Adele "21", uitgebracht in 2011.

gherkin
******
De eerste helft van 2011 was die van Adele. Klassedame, deze goede plaat staat op het succesalbum 21.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Wederom een prima track van haar album "21" uit januari 2011 !!! Ook hier bewijst de nu 23 jarige Engelse zangeres: "Adele Laurie Blue Adkins" hoe formidabel ze is ☺!!!

alleyt1989
******
Excellent. This has one of the strongest choruses on the album and I love the breakdown towards the end.
Laatst gewijzigd: 18/02/2012 13:23

Daniel09
****
Nice track.

irelander
****
Nice but a bit long.

Topbart
*****
prachtig nummer van Adele, afkomstig van haar succesalbum "21" uit 2011

BeansterBarnes
****
Solid track.

P = 39
Laatst gewijzigd: 07/05/2021 06:47

artistry
*****
Really liking this.

matty d
******
6 stars

Sebastiaanmember
******
Mocht zeker als single uitgebracht worden. Weer zo'n sterk nummer van Adele!

BingTheKing
******
ijzersterk nummer, helaas niet uitgebracht op single, 6 sterren geef ik dit prachtige nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?