Adele - Oh My God

Cover Adele - Oh My God
Cover

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Greg Kurstin
Adele Adkins
Producer:Greg Kurstin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/11/2021 (Positie 6)
Laatste week notering:12/03/2022 (Positie 82)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:5366 (782 Punten)
Airplay:22/01/2022 / Piek: 16 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 14
de  Piek: 24 / Weken: 2
at  Piek: 17 / Weken: 1
fr  Piek: 48 / Weken: 26
nl  Piek: 6 / Weken: 15
be  Piek: 12 / Weken: 15 (V)
  Piek: 2 / Weken: 23 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 19
fi  Piek: 6 / Weken: 2
no  Piek: 6 / Weken: 3
dk  Piek: 11 / Weken: 1
it  Piek: 62 / Weken: 1
es  Piek: 38 / Weken: 2
pt  Piek: 10 / Weken: 25
au  Piek: 6 / Weken: 13
nz  Piek: 4 / Weken: 11

Tracks

19/11/2021
Digital Melted Stone / Columbia (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oh My God
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:4530Melted Stone / Columbia
19439937972
Album
CD
19/11/2021
3:4530Melted Stone / Columbia
19439937971
Album
LP
19/11/2021
3:45Oh My GodMelted Stone / Columbia
Single
Digital
19/11/2021

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010189
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/2021131
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/2021615
My Little Love27/11/2021141
I Drink Wine04/12/2021302
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081117
2129/01/20111463
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151347
3027/11/2021138
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.98Adele - Oh My God (Reviews: 40)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Is wat mij betreft toch ook niet zo verkeerd.

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Ein Highlight auf "30" und sollte unbedingt als Single released werden!
Hier stimmt sehr viel! 6*-

irelander
***
Why was the chipmunky and trendy production thought to be necessary? The melody has some potential so this is a bit of a let-down. 3.25

Bearcat
**
Ik kan hier niet veel mee helaas

bluezombie
****
.

Kaahu Leef
******
I really enjoy this. The bridge is the highlight on here with the choir as backup vocals. Nice song!

chartwatchNL
***
Vreemde keus om dit als 2e single te releasen van haar zeer succesvolle album. Misser.

wvernooij
**
Ik sluit me bij chartwatch aan.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?