Adele - My Little Love

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Greg Kurstin
Adele Adkins
Producer:Greg Kurstin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/11/2021 (Positie 14)
Laatste week notering:27/11/2021 (Positie 14)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:20512 (87 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:2930Melted Stone / Columbia
19439937972
Album
CD
19/11/2021
6:2930Melted Stone / Columbia
19439937971
Album
LP
19/11/2021

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Adele - My Little Love (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Dit is er toch wel eentje die wat mij betreft weet aan te komen.

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Für heutige Verhältnisse sehr lang geraten.

Ein solider Titel der mir aber nicht sonderbar nahe kommt. Süss aber mit ihrem Sohn.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?