Adele - Melt My Heart To Stone

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Francis "Eg" White
Producer:Francis "Eg" White
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:2619XL
XLCD313
Album
CD
25/01/2008
3:2319 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008
Acoustic Set Live From The Hotel Cafe, Los Angeles3:2019 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010188
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202116
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202161
My Little Love27/11/2021141
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081111
2129/01/20111426
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151310
3027/11/202111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.13Adele - Melt My Heart To Stone (Reviews: 38)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Dit is weer zo'n single waar de kracht van de stem van Adele uitstekend tot haar recht komt. Dit keer wat meer ondersteund door onder meer strijkers en drums, wat het geheel een beter plaatje geeft. Prettig nummer.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Gave track van haar succesvolle album "19" uit januari 2008 !!! Ook ik rond af naar ↑: 5 sterren ☺!!!

alleyt1989
*****
great song

Hijinx
****
Nice song.

bluezombie
****
Good track.

Chris A
*****
Very nice track.

BeansterBarnes
****
Strong vocal performance but is a little whiney.

ericwyns
****
Leuke song met mooie instrumentale begeleiding, terug te vinden op het debuutalbum "19" van Adele (Adkins) uit het jaar 2008.
4+

gherkin
******
Prachtig nummer.

irelander
****
Good enough.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?