Adele - Live At The Royal Albert Hall

Cover Adele - Live At The Royal Albert Hall
Cover

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/12/2011 (Positie 3)
Laatste week notering:03/11/2012 (Positie 34)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:49
Positie aller tijden:356 (4250 Punten)
Combialbum:03/12/2011 / Piek: 1 / Weken: 49
In de landen:
de  Piek: 5 / Weken: 61
nl  Piek: 1 / Weken: 49
it  Piek: 16 / Weken: 22
es  Piek: 14 / Weken: 74
pt  Piek: 1 / Weken: 21

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010189
Set Fire To The Rain26/02/2011152
Someone Like You30/04/2011267
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152419
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
Easy On Me23/10/202117
Love In The Dark23/10/2021653
Oh My God27/11/202162
My Little Love27/11/2021141
I Drink Wine04/12/2021301
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081112
2129/01/20111427
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151311
3027/11/202112
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.47Adele - Live At The Royal Albert Hall (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

pizzaboy95
****
ze had ook nog een andere live album:
iTunes Festival London 2011

bjorn614
*****
Heb deze dvd hier thuis ook en het is echt zeer leuk

gherkin
*****
Spijtig dat ze de laatste tijd moet zwijgen, want zo'n stem is echt fenomenaal.

Topbart
*****
Adele op haar best!!!

Cheetah
*****
Prachtig! Meer kan ik niet zeggen

Snormobiel Beusichem
******
▒ Grote klasse, groot talent, groots live ☺!!!

ed77
******
gewoon goed!

R-Daniel
******
live of niet Adele die heeft gewoon een mooie stem en dat is een feit

MesallaVEVO
******
WOW! Es un increible CD/DVD!

rve1707
*****
Gewoon goed! Zowel de CD als de DVD.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?